10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSăpunaru, apreciat de presa portugheză

Săpunaru, apreciat de presa portugheză

Presa din Portugalia a scris ieri că fundaşul român Cristian Săpunaru a avut o evoluţie sigură în meciul din Liga Campionilor cu Atletico Madrid, chiar dacă a fost nevoit să intre pe teren din cauza unei accidentări a lui Fucile.
„Începutul de joc nu părea foarte sigur pentru FC Porto, mai ales că Fucile s-a accidentat la încălzirea dinaintea partidei, fapt ce a forţat intrarea pe teren a lui Săpunaru. Românul a avut însă o evoluţie sigură, cel puţin până a fost înlocuit în repriza secundă din cauza unei accidentări“, a scris cotidianul O’Jogo.
„Deşi nu era pregătit să joace în acest meci, Săpunaru s-a achitat bine de sarcini şi nu a comis greşeli. Este un jucător pe care antrenorul Fereira se poate baza în viitor, atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor“, a scris publicaţia A Bola. Presa portugheză a mai notat că FC Porto a fost superioară lui Atletico Madrid şi doar ghinionul a făcut ca scorul să fie egal la finalul celor 90 de minute ale partidei disputate în Spania, pe stadionul „Vicente Calderon“. „Jesualdo Fereira a fost nevoit să facă anumite schimbări forţat de împrejurări, dar, în cele din urmă, s-a văzut că FC Porto a fost echipa mai bună. Formaţia a avut ghinion şi, din păcate, nu a putut să transforme într-o diferenţă mai mare pe tabelă una dintre cele mai bune evoluţii din acest sezon“, a notat presa lusitană, care a apreciat că Lisandro Lopez a fost, de departe, cel mai bun jucător al portughezilor.
Atletico Madrid şi FC Porto au terminat la egalitate, scor 2-2, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Fundaşul român Cristian Săpunaru a fost titular la Porto şi a primit un cartonaş galben în minutul 28, el fiind înlocuit în minutul 79 cu Pedro Emanuel. Manşa retur se va disputa peste două săptămâni, pe stadionul „Dragao“ din Porto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS