11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSârbii au inspectat stadionul Farul

Sârbii au inspectat stadionul Farul

Aleksander Boskovic, team-managerul echipei naţionale a Serbiei, şi şefa agenţiei de turism cu care colaborează Federaţia Sârbă de Fotbal au inspectat ieri stadionul „Farul“ din Constanţa, unde se va disputa partida cu România din preliminariile CM 2010.
Cei doi reprezentanţi ai Serbiei, însoţiţi de ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, şi de Mircea Mihail, membru al Direcţiei de Organizare a FRF, au vizitat miercuri seară hotelul în care va sta naţionala Serbiei, iar ieri au mers şi la alte hoteluri, unde vor sta ziariştii, sponsorii şi alte persoane apropiate federaţiei sârbe.
De asemenea, cei doi au vizitat stadionul „Farul“, iar Paul Zaharia a precizat că s-au pus la punct detalii referitoare la bilete, la locurile rezervate de suporterii sârbi, discutându-se şi despre alte aspecte importante în organizarea jocului. Sârbii s-au interesat şi de modul în care se va prezenta terenul la ora meciului, iar reprezentanţii FRF au oferit asigurări că gazonul va fi excelent. „Oaspeţii noştri au fost mulţumiţi de ce au găsit la stadionul din Constanţa şi nu avem de ce să ne facem probleme. Eu cred că totul va fi în regulă la meciul dintre România şi Serbia“, a declarat directorul executiv al grupării Farul Constanţa, Dan Pâra.
Partida dintre România şi Serbia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, se va disputa pe 28 martie, de la ora 20.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS