12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRopotan, patru ani la Dinamo Moscova

Ropotan, patru ani la Dinamo Moscova

Agentul FIFA Victor Becali a dezvăluit că transferul mijlocaşului Adrian Ropotan de la Dinamo Bucureşti la Dinamo Moscova a fost oficializat în schimbul a trei milioane de euro, iar acesta a semnat un contract pe patru ani.
„Transferul lui Ropotan la Moscova a fost finalizat, iar jucătorul a semnat un contract pe patru ani. Suma de transfer este de trei milioane de euro“, a spus Becali.
În vârstă de 23 de ani, Adrian Ropotan evoluează pe postul de mijlocaş central şi activa la gruparea din „Ştefan cel Mare“ încă din anul 2004, debutând în Liga I pe 18 martie 2006, într-un meci cu Pandurii. Fotbalistul are şi o selecţie în echipa naţională a României, bifată în luna noiembrie a anului trecut, împotriva Georgiei.
Adrian Ropotan a spus că este foarte fericit că a semnat cu o echipă valoroasă, care va juca în tururile preliminare ale Ligii Campionilor.
„Sunt foarte bucuros că acum e totul oficial şi am semnat pe patru ani cu Dinamo Moscova. E o echipă mare, care va participa în preliminariile Ligii Campionilor. În decizia mea de a pleca nu a contat acel episod «maneaua». Ruşii şi-au dorit enorm să mă ia, eu mi-am dorit să merg acolo şi sunt fericit că s-a rezolvat“, a spus Ropotan.
Mijlocaşul român va purta la noua sa echipă numărul 20, iar sâmbătă s-a alăturat lotului pregătit de Andrey Kobelev în cantonamentul din Spania. Fotbalistul va încasa un salariu anual de 300.000 de euro, care va creşte după fiecare sezon, însă va primi şi mai multe bonusuri în funcţie de obiectiv, numărul de jocuri disputate sau goluri marcate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS