14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRibery, la Bayern până în 2011

Ribery, la Bayern până în 2011

Internaţionalul francez Frank Ribery a afirmat în presa germană de ieri că vrea să rămână la Bayern München până în 2011, când îi expiră contractul, şi nu să plece din vară la alt club.
„Am un contract valabil până în 2011 şi vreau să-l duc până la capăt. Nimeni nu trebuie să se teamă că Ribery va pleca din Bundesliga. Eu mă simt foarte bine la Bayern. Îi iubesc pe suporteri şi ei pe mine. Este un lucru pe care nu pot să-l uit, în ciuda tuturor discuţiilor care mă privesc“, a afirmat Ribery.
Jucătorul de 25 de ani, care evoluează în Germania din iulie 2007, a afirmat că echipe precum Real Madrid, Barcelona, Chelsea sau Manchester City şi-au exprimat interesul pentru el.
„Eu nu am spus niciodată că vreau să plec. Pentru mine nu este vorba despre bani, ci vreau să câştig cât mai multe trofee cu Bayern. Multe lucruri pe care le-am zis au fost pentru binele echipei“, a spus mijlocaşul francez. El a adăugat că obiectivul său este să ajute echipa să progreseze, nu să o critice sau să creeze o atmosferă tensionată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS