10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Iordache a fost dat afară de la Pandurii

Ilie Iordache a fost dat afară de la Pandurii

Aflat în litigiu cu clubul, mijlocaşul a fost pus pe lista de transferuri de conducătorii grupării gorjene.

Ilie Iordache a fost anunţat ieri de conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu că este liber să-şi caute altă echipă, după ce fotbalistul a depus memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract. „Dacă Iordache tot vrea să devină liber de contract, l-am lăsat să-şi găsească orice echipă doreşte el. Nu trebuie să se ducă pe la comisii să-l declare liber. De astăzi (ieri – n.r.), Iordache nu se mai pregăteşte cu Pandurii, l-am lăsat să-şi găsească libertatea, să se exprime la adevărata lui valoare“, a declarat preşedintele pandurilor, Marin Condescu.
Şeful grupării gorjene a lăsat să se înţeleagă că este dispus să-l cedeze pe Iordache cu mai puţin de 500.000 de euro, suma pe care Pandurii trebuie să o achite lui Dinamo, dar ia în calcul şi un eventual schimb de jucători. „Echipa pe care şi-o va găsi Iordache va discuta cu noi. Găsim soluţii. În viaţă mai şi pierzi. Şi noi l-am luat pe Hidişan în condiţii avantajoase. Nu vreau neapărat să iau bani pe Iordache, acceptăm şi un schimb de jucători. La Dinamo nu vrea el, poate facem schimb cu Rapid. Ei ni-l dau pe Stancu, noi îl dăm pe Iordache“, a mai declarat Condescu. Iordache a părăsit deja cantonamentul pandurilor din Antalya, revenind în ţară, unde aşteaptă decizia comisiei federale.
„Am fost anunţat că trebuie să părăsesc cantonamentul şi asta am făcut. Am primit puţine explicaţii, mi s-a spus că, dacă vreau să plec, să mă duc să-mi caut echipă. Eu aş fi vrut să primesc mai multe explicaţii. Aş fi vrut să-mi primesc banii pe care nu i-am luat de cinci-şase luni. Nu e vorba de salariu, ci de o primă de instalare. Dar se pare că ei nu mă mai vor şi de aici a pornit totul. Nu ştiu exact ce voi face acum. Sunt în continuare jucătorul echipei Pandurii, voi aştepta decizia comisiei şi apoi voi vedea ce voi face. Preşedintele Condescu mi-a zis că mă va lăsa să plec, că nu se va opune, dar nu mi-a dat o hârtie în acest sens“, a spus Iordache.

Sabou, Hidişan şi Martinovic, ultimele achiziţii

Dănuţ Sabou (Gloria Bistriţa), Florin Hidişan (UTA) şi Novak Martinovic (OFK Belgrad) s-au înţeles cu Pandurii Târgu Jiu şi vor semna contracte pe trei ani, primii doi fiind aşteptaţi să se alăture în Antalya lotului pregătit de Sorin Cîrţu, sârbul fiind deja în Turcia. „Sabou a venit la schimb cu Nalaţi. Sorin Cîrţu zice că are nevoie de Sabou, Vancea are şi el o vârstă, joacă pe aceeaşi poziţie. Au fost mai multe oferte şi am rămas la Sabou. Hidişan vine astăzi (ieri – n.r.), iar în ceea ce-l priveşte pe Martinovic, căutam un fundaş central de picior drept, iar sârbul l-a mulţumit pe Cîrţu“, a spus Condescu.
Acesta nu exclude posibilitatea să-l înregimenteze până în vară şi pe portarul Cătălin Mulţescu, Pandurii renunţând la italianul Alessio Chiaverini, aflat în probe în Antalya. „Nu mai vin jucători. Italianul Chiaverini nu cred că rămâne, iar pentru cel de-al treilea portar avem mai multe soluţii. Una dintre ele este să-l cooptăm pe Mulţescu până în vară“, a mai declarat Condescu.
Pandurii Târgu Jiu va susţine, la revenirea în ţară, alte două amicale înaintea startului returului cu echipe ce activează în Liga a II-a, Minerul Lupeni (vineri, 20 februarie, ora 14.00) şi CSM Vâlcea (sâmbătă, 21 februarie, ora 14.00). Ambele partide se vor disputa la Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII