8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDică nu mai suportă să stea la Catania

Dică nu mai suportă să stea la Catania

Mijlocaşul român susţine că nu a mai discutat de multă vreme cu antrenorul Walter Zenga şi că doreşte să se transfere la finalul acestui sezon.

Mijlocaşul român al formaţiei Catania, Nicolae Dică, a fost, în această iarnă, foarte aproape de o revenire în Liga I, din cauza nemulţumirii sale legate de faptul că a fost utilizat prea puţine minute de antrenorul formaţiei siciliene, Walter Zenga. După ce nici una dintre echipele care l-au ofertat nu şi-a putut permite suma cerută de oficialii italieni, 1,7 milioane de euro, mijlocaşul a fost nevoit să rămână în Serie A.
Nu numai Dică are viaţă grea la Catania, ci şi antrenorul Walter Zenga, despre care presa italiană a scris că este posibil să fie demis. După un start bun de campionat, Catania a scăzut treptat ritmul şi a ajuns pe locul 14, la doar şapte puncte deasupra zonei retrogradării. Administratorul delegat al grupării siciliene, Pietro Lo Monaco, a infirmat însă speculaţiile presei italiene, declarând că nu se pune problema demiterii lui Zenga, care va conduce echipa până la finalul sezonului 2008-2009.

„Am fost minţit“

Nicolae Dică a spus că, din punctul său de vedere, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a se impune printre titularii Cataniei. „Nu este adevărat că nu mă lupt pentru titularizare. Eu mi-am dat silinţa să joc la Catania, dar, dacă nu e nevoie de mine, ce pot să fac?“, a spus jucătorul român pentru NewsIn.
Mijlocaşul a dezvăluit că nu mai discută cu antrenorul Walter Zenga şi că doreşte să se transfere la finalul acestui sezon. „Nu-mi merge prea bine la echipă, nu am mai vorbit cu Walter. La vară, dacă situaţia va continua aşa, voi pleca de la această echipă. Ce să fac aici, să vizitez Italia? Trece timpul şi nu mai sunt la echipa naţională, iar asta este durerea mea cea mai mare. La un moment dat, am crezut că situaţia mea se va îmbunătăţi la Catania, dar am fost minţit“, a afirmat fostul jucător al Stelei.

„Mi-ar plăcea să joc la Al-Hilal“

Nicolae Dică a recunoscut că ar accepta o eventuală ofertă de a juca în Arabia Saudită, la Al-Hilal, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care evoluează Mirel Rădoi. El a afirmat că, deocamdată, transferul său la Al-Hilal nu se poate efectua, deoarece la fiecare echipă din Arabia Saudită nu pot evolua decât trei jucători străini. „Am văzut acea declaraţie a lui Mirel, că mă va propune la Al-Hilal, şi pot spune că mi-ar plăcea să joc acolo. Este greu însă să fiu legitimat acolo pentru că Al-Hilal nu poate avea decât trei străini în lot. Poate doar dacă pleacă vreun jucător străin şi se eliberează un loc. Doar aşa ar fi posibil să joc acolo, dar e greu“, a spus Nicolae Dică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU