7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWobay i-a tras pe juveţi în Turcia

Wobay i-a tras pe juveţi în Turcia

Pentru că leonezul nu putea să-şi ia la timp viză de Italia, conducătorii Ştiinţei au decis să trimită echipa pentru încă o repriză în Antalya.

Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a explicat de ce echipa sa a revenit în Antalya, deşi la reluarea pregătirilor se stabilise că Ştiinţa va merge la Coverciano (Italia) în cel de-al doilea stagiu de pregătire. „Şi eu, şi Nicolo Napoli am ajuns la concluzia că nu e prea bine pentru noi dacă mergem în Italia. Sunt condiţii mai bune în Antalya şi din punct de vedere al climei, dar şi datorită faptului că acolo contăm pe toţi jucătorii, pentru că Wobay oricum nu putea să ia viză pentru Italia. Toate echipele se plâng din cauza vizelor pentru jucătorii proveniţi de pe «continentul negru». Pentru mine a fost foarte important ca Wobay să prindă măcar unul dintre cele două turnee de pregătire. Pentru noi era o problemă dacă Julius nu prindea nici acest turneu“, susţinea Mititelu. După cum se ştie, Universitatea Craiova a întâmpinat probleme serioase în obţinerea vizei pentru leonez, directorul Departamentului Relaţii cu Publicul, Vicenţiu Neagoe, făcând potecă spre Ambasada Turciei din Bucureşti, fiind chiar bătut în Capitală, se presupune, de fani ai echipei Dinamo.

„Tase“, aniversare la înălţime

Alb-albaştrii au plecat încă de duminică spre Antalya. Ei au dormit în Capitală, în acelaşi hotel cu Gloria Bistriţa, prilej pentru juveţi să schimbe câteva impresii cu foştii jucători ai Ştiinţei, Velcovici şi Ciucă, pasaţi de Mititelu lui Jean Pădureanu. Ieri, elevii lui Nicolo Napoli au zburat spre destinaţia finală, cu acelaşi avion cu care au mai plecat în Turcia trei grupări din Liga I: Rapid, FC Vaslui şi Gloria Bistriţa.
Zborul a fost special, mai ales pentru atacantul Ciprian Tănasă, care ieri a împlinit 28 de ani, fiind unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai Ştiinţei. Pentru că ştia programul echipei, „Tase“ a dezvăluit că a sărbătorit cu o zi înainte, la Piteşti, împreună cu familia şi prietenii apropiaţi, dar a promis că va face cinste şi colegilor de la Universitatea cu prima ocazie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU