21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCrişan, prea scump

Crişan, prea scump

Antrenorul principal al echipei a doua a Universităţii, Fane Crişan (foto), a fost dat afară de Adrian Mititelu, din câte se pare, problema fiind salariul prea mare al acestuia, aproximativ 45.000 de dolari pe an. „Nu mai antrenez «satelitul», dar am contract până în vara anului 2010. Până atunci, aştept să mi se dea o echipă să antrenez, pentru că eu am contract de antrenor. Sunt dispus să accept rezilierea contractului, dar în condiţiile dorite de mine“, a spus Crişan pe fanatik.ro.
Cum se va încheia această poveste este greu de prevăzut, în condiţiile în care prima variantă expusă de Crişan, pregătirea altei echipe, eventual a unei grupe de juniori, pe un salariu de zeci de mii de dolari, nu va fi agreată de patronul Mititelu. Cea mai bună variantă pentru amble părţi ar fi rezilierea contractului, dacă Adrian Mititelu va accepta să plătească suma dorită de fostul portar. Până una-alta, se spune că finanţatorul Universităţii i-a oferit lui Crişan un salariu lunar de 1.500 de dolari, dar numai până la găsirea altui angajament.
„Satelitul“ va pleca astăzi, cu o cursă charter, în Antalya, urmând să rămână în Turcia 12 zile. De pregătirea juniorilor se va ocupa Ovidiu Stîngă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU