7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdriano îi este recunoscător lui Mourinho

Adriano îi este recunoscător lui Mourinho

Atacantul brazilian susţine că tehnicianul lusitan al campioanei Italiei i-a salvat cariera ajutându-l să treacă peste problemele pe care le-a avut.

În urmă cu câteva luni, presa italiană a scris că atacantul brazilian al campioanei Internazionale Milano, Adriano (foto), va fi pus pe lista de transferuri deoarece s-a prezentat în stare de ebrietate la un antrenament. Fotbalistul a fost trimis ulterior în Brazilia, pentru a se trata la o clinică din Rio de Janeiro. Tehnicianul portughez Jose Mourinho l-a iertat pe Adriano pentru escapadele sale, acesta fiind din nou în lotul nerazzurrilor. Brazilianul şi-a arătat recunoştinţa faţă de antrenorul său marcând săptămâna trecută, în etapa a 20-a, golul victoriei în meciul de pe teren propriu cu Sampdoria.

„Mourinho mi-a salvat cariera“

Adriano susţine că are o relaţie foarte bună cu Jose Mourinho, dezvăluind că tehnicianul lusitan l-a ajutat să treacă peste problemele pe care le-a avut în trecut.
„Nu m-am certat niciodată cu Mister. Dimpotrivă, vorbim foarte mult, iar eu îmi recunosc întotdeauna greşelile. Mourinho a înţeles perfect situaţia mea şi mi-a salvat cariera. Ne înţelegem foarte bine pentru că este un antrenor care ştie să-şi trateze toţi jucătorii în mod egal. Pe bună dreptate i se spune The Special One“, a afirmat brazilianul de 26 de ani.
Jucătorul sud-american susţine că Mourinho este mai versat decât fostul antrenor al lui Inter Milano, Roberto Mancini.
„Mancini e un mare antrenor, însă Mourinho este mai versat. Sunt sigur că ne va ajuta să câştigăm campionatul şi Liga Campionilor“, a spus Adriano.

„Nu am venit beat la antrenament“

Atacantul brazilian a spus că nu a venit beat la antrenamentele lui Inter, susţinând că presa a exagerat incidente cu care s-a confruntat în viaţa sa extrasportivă.
„Pentru mine, Inter este cea mai bună echipă. Iubesc clubul şi îmi doresc să marchez cât mai multe goluri aici. În ultima vreme s-a vorbit prea mult despre mine şi, în mod cert, s-a exagerat. Am 26 de ani şi recunosc că îmi place să mă şi distrez, dar nu este nici pe departe adevărat că am venit beat la antrenament. Nu sunt un beţiv. Doar jumătate din ceea ce s-a scris s-a petrecut şi în realitate“, a afirmat Adriano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS