22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJulius Wobay are viză de Turcia

Julius Wobay are viză de Turcia

Conducătorii Ştiinţei au rezolvat aseară problema jucătorului african Julius Wobay (foto), care nu primise viză de Turcia. Leonezul a ajuns mai târziu la pregătiri, motiv pentru care procedura a fost întârziată la ambasadă. Şi după ce Julius a ajuns în ţară, iar toată documentaţia a fost depusă, oficialii ambasadei au refuzat inexplicabil să-i dea acceptul africanului să meargă în Antalya, susţinând în toată această perioadă că aşteaptă aprobarea de la Ankara. După cum se ştie, şi iarna trecută Wobay a întâmpinat probleme cu viza, din acest motiv el ajungând în Turcia cu două zile mai târziu faţă de restul lotului.

Wobay a primit ieri paşaportul cu viza mult aşteptată, aşa că nu va rata cel de-al doilea stagiu de pregătire al juveţilor. În aceste condiţii, Nicolo Napoli va putea alcătui echipa cu Wobay titular, în cazul în care jucătorul va fi în plenitudinea forţelor. Tehnicianul italian i-a făcut africanului, rămas în Bănie, un program de antrenament individual, iar în urmă cu câteva zile l-a trimis pe preparatorul fizic Enrico Luigi Busolin să se ocupe special de pregătirea leonezului.

În Antalya ar trebui să ajungă luni şi camerunezul Jeremie Njock, jucător care în ultima perioadă a făcut recuperare la o clinică în Belgia după operaţia la genunchi, la care a fost supus în vară. Njock a avut ruptură de ligamente şi, din cauza inactivităţii, a suferit o atrofiere a muşchilor la membrul afectat, revenirea sa pe gazon fiind anunţată pentru luna martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS