10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa este gata pentru primul amical

Ştiinţa este gata pentru primul amical

Universitatea Craiova va susţine mâine primul meci de verificare din stagiul de pregătire efectuat în Turcia. Adversară îi va fi echipa germană Sportfreunde Siegen, ocupanta locului şapte în campionatul regiunii Nordrhein Westfale (liga a V-a). Nemţii sunt înaintea juveţilor cu pregătirile, aflându-se deja la al treilea amical, după o victorie, 3-2 cu TuS Hiltrup, şi o înfrângere, 2-3 cu echipa Under 23 a clubului VfL Bochum.

Alb-albaştrii s-au pregătit intens în această perioadă şi, chiar dacă rezultatele din meciurile amicale nu contează în clasament, doresc să obţină o victorie de moral. De altfel, diferenţa de valoare şi eşaloanele în care cele două echipe activează nu lasă să se întrevadă decât o victorie la scor a trupei lui Nicolo Napoli. Juveţii trag tare la Belek, au efectuat două antrenamente pe zi, tehnicianul italian încercând să-i pună la punct fizic şi tehnico-tactic pentru a scoate maximun în retur.

Următoarele partide amicale ale Universităţii Craiova în Antalya se vor disputa pe 27 şi 29 ianuarie, cu elveţienii de la Lucerna, respectiv austriecii de la Sturm Graz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS