8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRuşii trag de Costea, nemţii - de Prepeliţă

Ruşii trag de Costea, nemţii – de Prepeliţă

Într-o intervenţie telefonică la postul GSP TV, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a dezvăluit că doi dintre jucătorii de bază ai echipei, Florin Costea şi Andrei Prepeliţă, sunt în continuare solicitaţi de formaţii din Europa. „Am fost sunat de o agenţie de impresariat din Germania pentru Prepeliţă, de la un club important din Bundesliga, dar le-am spus că nu îl dau, cel puţin anul acesta. Pentru Costea sunt contactat mereu de aceeaşi echipă din Rusia. Florin nu va merge niciodată în Rusia! El va pleca la o echipă din Occident, dacă va fi să se transfere. Dacă nu, mai bine îi dau eu unu-două milioane de euro şi rămâne la Craiova“, a afirmat Mititelu. „Unele oferte sunt concrete, altele sunt întrebări, dar eu zic că, din ce în ce, aceste lucruri se vor înmulţi, pentru că avem cel puţin trei-patru jucători foarte interesanţi. Eu sunt atipic şi atunci când cineva întreabă de un jucător spun că nu este de vânzare şi nu mai întreb suma pe care o oferă“, a adăugat finanţatorul oltean, care în urmă cu ceva vreme susţinea că a refuzat o ofertă de peste şase milioane de euro pentru Florin Costea.

Campioana se va decide în ultimele etape

 

Mititelu este convins că returul va fi foarte încins şi că lupta pentru titlu este deschisă. „În prezent sunt patru-cinci echipe care se luptă la campionat, jocurile nu sunt făcute. Veţi vedea. Eu zic că va fi un retur foarte încins şi că în etapa a 33-a, cel mai devreme, se va şti campioana“, a declarat acesta. Patronul Ştiinţei crede că bătălia este mare, nu neapărat pentru titlu, ci pentru milioanele din Liga Campionilor. „În retur vor fi lucruri importante de urmărit. Această bătălie pentru Champions League este, de fapt, o luptă pentru 15 milioane de euro. Dinamo şi Steaua au 18-20 de titluri. Ce mai contează la ele încă unul? Pentru aceste cluburi sunt importante cele 15 milioane de euro pe care le încasează. La Craiova nu există această filosofie, fiindcă eu mi-am făcut un buget pentru următorii trei-patru ani. Dacă reuşesc să evit ofertele tentante pe care le am pentru jucătorii mei, este un pas uriaş pentru crearea unei echipe puternice“, a mai spus Mititelu.

Acesta a vorbit şi despre posibilitatea ca Ionuţ Lupescu să ajungă în conducerea lui Dinamo, afirmând despre oficialul FRF că este un beneficiar al jocurilor de culise: „Lupescu nu este un bun manager, eu nu l-aş aduce la Craiova. Nu a făcut nimic până acum, nu are nici un CV. Este un beneficiar al jocurilor de culise. Dacă se va duce la Dinamo, nu cred că va face treabă acolo. Dinamo să ia pe cine vrea, noi nu o să aducem niciodată la club pe cineva de la Federaţie, poate doar în vizită, să mai taie vreo panglică“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU