24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock, pe plajă la recuperare

Njock, pe plajă la recuperare

Aflat în Belgia pentru a se recupera după operaţia de la genunchi, Jeremie Njock a dat asigurări suporterilor Ştiinţei că va reveni la echipă şi că va fi apt de joc până la reluarea campionatului. „Fanii trebuie să stea liniştiţi, mă voi întoarce la Craiova. Am fost trimis în Belgia de cei de la Universitatea, nu am plecat de capul meu! Ţin legătura aproape zilnic cu domnul Mititelu. La sfârşitul săptămânii viitoare îmi voi încheia perioada de tratament de la Anvers şi voi da o fugă acasă, în Germania. Rămâne să vedem apoi dacă mă voi prezenta direct în cantonamentul echipei de la Coverciano sau va fi nevoie să vin mai întâi la Craiova“, a afirmat Njock, pe craiovamaxima.ro.

Atacantul camerunez urmează un program strict de recuperare la o clinică din Anvers şi susţine că are colegi celebri de suferinţă, cum ar fi Arouna Kone (FC Sevilla), Wesley Sonck (FC Brugge) sau Khalilou Fadiga (Germinal Beerschot). „Efec-tuăm împreună acelaşi program şi numărăm zilele pe care le mai avem de stat aici“, a precizat Jeremie Njock, pentru care o zi de recuperare înseamnă pregătire la sala de forţă (între orele 9.30 – 13.00) şi antrenamente pe plajă (14.00 – 16.00), sub supravegherea preparatorilor fizici.

 

În Italia va face cunoştinţă cu mingea

 

După ruptura de ligamente suferită în vară, camerunezul este optimist în privinţa revenirii sale pe gazon. „Medicul de aici m-a încurajat, este foarte mulţumit de mobilitatea genunchiului la care m-am accidentat. Mi-a zis că am mult de muncă, dar m-a asigurat că în stagiul de pregătire din Italia voi putea lovi din nou mingea şi voi fi apt pentru retur“, a explicat Njock.

Dacă va fi sau nu folosit la Ştiinţa depinde doar de Nicolo Napoli, singurul în măsură să-şi dea seama de posibilităţile actuale ale jucătorului african şi de felul în care el poate ajuta echipa. Finanţatorul alb-albaştrilor, Adrian Mititelu, este însă de părere că Jeremie Njock poate fi util în meciurile de pe teren propriu „cu adversarii care se vor băga cu fundu-n poartă“. „Îl bagi prin minutul 60 şi ai şanse mari să-ţi dea două goluri. Njock are o detentă cum nici un fundaş din Liga I nu are“, a spus Mititelu, care crede că, dacă Universitatea va obţine măcar şase puncte cu ajutorul lui Jeremie, cheltuiala făcută cu el va fi justificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS