13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdversari din Est pentru panduri

Adversari din Est pentru panduri

Gruparea gorjeană va susţine patru jocuri de verificare în primul stagiu din Antalya, urmând să evolueze contra unor echipe din Georgia, Letonia şi Ucraina, dar şi a unei formaţii de amatori din Germania.

 

După trei zile de pregătire, Pandurii Târgu Jiu susţine astăzi primul amical în Antalya contra unei echipe din Liga a treia germană, SG Honningen. Jocul se va disputa la Belek, adversarul fiind accesibil pentru gorjeni. Antrenorul Sorin Cîrţu a ales adversarii şi pentru celelalte trei jocuri programate în primul cantonament din Turcia. Pe 23 ianuarie, formaţia Pandurii va întâlni liderul campionatului din Georgia, FK Wit Georgia, pe 25 ianuarie gorjenii se vor duela cu SK Metalurgs Liepaja, locul doi în Letonia, iar pe 28 ianuarie, cu FC Karpaty Lvov, locul zece din Ucraina.

Şedinţele dure de pregătire la care sunt supuşi jucătorii de la Pandurii au mai făcut două victime printre elevii lui Cîrţu, Cardoso şi Orac părăsind terenul de antrenament cu probleme medicale, după ce zilele trecute Iordache şi Ghindeanu au devenit indisponibili. Cardoso a acuzat dureri la genunchi, fiind tratat de medicul Ion Şerban, iar Orac s-a plâns că îl dor tibiile.

Sorin Cîrţu a pregătit antrenamentul pentru mai multe grupe de jucători.

 

Doi sârbi în probe

 

Pandurii Târgu Jiu testează în cantonamentul din Antalya doi fotbalişti sârbi, portarul Igor Bondzulic şi fundaşul central de picior drept Novak Martinovic, aceştia efectuând deja primele antrenamente sub comanda lui Sorin Cîrţu. Bondzulic are 29 de ani, 1,91 m şi a făcut parte din lotul echipei bulgare Lokomotiv Sofia, cu care a semnat în vara anului trecut. Martinovic are 23 de ani, 1,88 m şi face parte din lotul formaţiei OFK Belgrad, locul 7 din superliga sârbească, fiind cotat de site-ul transfermarkt.de la suma de 175.000 de euro. Ambii jucători sunt propuşi clubului Pandurii de impresarul Zvonco Milojkovic, care l-a adus la Târgu Jiu şi pe Vranjkovic.

Şi fostul internaţional Adrian Ilie s-a antrenat ieri cu Pandurii, noua „achiziţie“ fiind prezentată de Sorin Cîrţu la urcarea în autocarul care îi ducea la teren. „Ia uitaţi ce jucător bun v-am adus!“, le-a strigat Cîrţu elevilor săi, Alex Piţurcă replicând imediat că nu e posibil ca Ilie să vină la Pandurii: „Nu avem noi bani să-l plătim dacă vine să joace la noi!“. Adi llie s-a antrenat separat de echipă în prima parte a şedinţei de pregătire, după care cele două grupe de pregătire au început să şi-l dispute. Până la urmă, Ilie a ales să mai rezolve unele probleme vorbind la telefonul mobil după ce a efectuat doar partea de pregătire fizică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS