17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPaul Curteanu se pregăteşte cu Rapid

Paul Curteanu se pregăteşte cu Rapid

Fostul fundaş al Universităţii Craiova, Paul Curteanu, a ajuns de câteva zile în Giuleşti, el pregătindu-se sub comanda lui Marian Rada şi Nae Manea. Jucătorul a menţionat ieri că nu a semnat încă un contract cu Rapid, dar că transferul său se va materializa în zilele următoare. „Mă aflu în discuţii cu Rapid încă din toamnă. A fost această situaţie cu Peseiro, de aceea s-au tergiversat lucrurile, însă în următoarele zile se va stabili totul“, a afirmat Curteanu.

Fotbalistul de 25 de ani a făcut parte timp de cinci sezoane din lotul Ştiinţei, însă nu a prins prea multe partide în tricoul alb-albastru. La finele campionatului trecut el a devenit liber de contract, după ce evoluase doar 70 de minute, într-un meci cu Farul, la Constanţa. De atunci, Paul Curteanu a renunţat la fotbal, preferând să se antreneze de unul singur şi să-şi aprofundeze studiile.

De luni, fundaşul oltean se pregăteşte cu Rapid, dar nu este nimic bătut în cuie, existând, din câte se pare, şi varianta Dinamo, Rednic avându-l ca elev în perioada în care a pregătit Ştiinţa. De Curteanu se interesează însă şi FC Drobeta, fostul său antrenor din perioada Extensiv, Eugen Neagoe, în prezent pe banca tehnică a grupării severinene, dorindu-l în lot în încercarea sa de a promova cu echipa mehedinţeană în prima ligă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS