13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistele din Bănie încheie anul victorioase

Fotbalistele din Bănie încheie anul victorioase

Echipa feminină de fotbal Sporting Gaz Metan Craiova a învins ieri, în ultimul joc din acest an, formaţia Şantierul Naval Constanţa, scor 3-1 (2-0), într-un joc restant din Divizia A, disputat pe stadionul de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“. Pentru echipa antrenată de Sorin Pătraşcu au marcat Alina Peşu, Iacoviţă şi Davidescu. În plus, la scorul de 3-1, Alina Peşu a ratat un penalti.
Oltencele au evoluat în următoarea formulă: Pasăre – Dragomir, Pozmac, Davidescu, Popa – Moacă, S. Peşu, Gâtscurt, Tomescu – A. Peşu, Iacoviţă. Au mai jucat: Popescu, Piringiu, Vulpe, Dinu, Constantinescu.
În urma acestei victorii, fotbalistele craiovene şi-au consolidat poziţia a cincea în clasament, având cu trei puncte mai mult decât formaţia de pe locul şase, Smart Bucureşti. „Am încheiat un an foarte bun. Mulţumesc în primul rând acestor fete minunate, care în multe meciuri, deşi nu aveau experienţă, au jucat cu ambiţie şi dăruire. Mai aduc mulţumiri preşedintelui AJF, Nicu Neagoe, care ne-a susţinut material şi moral, dar şi sponsorilor“, a spus antrenorul Pătraşcu. Fotbalistele din Bănie vor intra în vacanţă până pe 1 februarie 2009.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS