16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFiorentina lui Mutu, eliminată din Cupa Italiei

Fiorentina lui Mutu, eliminată din Cupa Italiei

Echipa „viola“ a pierdut cu 0-1 partida disputată acasă cu FC Torino şi a ratat accesul în sferturile de finală ale „competiţiei KO“ din Peninsulă.

Formaţia la care evoluează atacantul român Adrian Mutu, AC Fiorentina, a pierdut miercuri, pe teren propriu, scor 0-1 (0-1), partida susţinută în compania echipei FC Torino, contând pentru turul cinci al Cupei Italiei. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Bianchi, în minutul 19. „Briliantul“, care a evoluat pe întreaga durată a partidei, a fost căpitanul grupării toscane pentru a doua oară, după meciul cu AS Roma, din etapa a 14-a din Serie A. Conform presei italiene, Adrian Mutu a fost aproape să egaleze, dar ofensiva grupării pregătite de Cesare Prandelli nu a fost la fel de eficientă ca în alte partide. În urma acestui rezultat, FC Torino a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei Italiei, unde o va întâlni pe Lazio Roma.

Prandelli a dat vina pe oboseala jucătorilor

Tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli, s-a declarat dezamăgit de eliminarea din Cupa Italiei, dar a considerat că oboseala acumulată în ultimele meciuri a fost decisivă. „În prima repriză am făcut unele greşeli şi ne-a fost greu să ne revenim după golul primit. Mişcarea noastră pe teren în momentul în care nu aveam balonul a fost slabă. Regret că am fost eliminaţi din Cupă. Nu am putut avea continuitate în rezultate şi îmi e teamă că acest lucru ne poate afecta încrederea în noi“, a afirmat Prandelli. Antrenorul grupării toscane a explicat că au apărut probleme şi din cauza absenţei lui Osvaldo şi Pazzini, iar Mutu şi Gilardino erau deja obosiţi. „Am fost prea previzibili, iar acum nu ne rămâne decât să ne gândim la meciul de campionat, din etapa viitoare. Ştiam că Torino este foarte bine pregătită, iar ritmul nostru a scăzut“, a precizat Cesare Prandelli.

Graziani, încântat de cuplul Gilardino – Mutu

În ciuda eliminării din Cupa Italiei a echipei „viola“, fostul jucător şi antrenor al Fiorentinei, Francesco Graziani, a spus că perechea de atacanţi ai formaţiei toscane, Mutu şi Gilardino, îi aminteşte de cuplul Platini – Paolo Rossi, de la Juventus Torino, din anii ‘80.
„Duetul Gilardino – Mutu este mortal. Îmi aduce aminte de cuplul Platini – Paolo Rossi. Un număr 10 cu vocaţie pentru gol şi un atacant agresiv în careu. Gilardino este copia fidelă a lui Paolo Rossi. Este un uliu“, a opinat Graziani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU