5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScolari nu-l lasă pe Drogba la Inter

Scolari nu-l lasă pe Drogba la Inter

Presa italiană susţine că directorul sportiv al lui Internazionale Milano, Marco Branca, şi impresarul antrenorului Jose Mourinho, Jorge Mendes, au avut o întâlnire cu atacantul ivorian al lui Chelsea Londra, Didier Drogba, într-un restaurant din vestul Londrei. Chestionat de presa britanică, Luiz Felipe Scolari, tehnicianul brazilian al formaţiei engleze Chelsea Londra, a afirmat că nu ştie nimic despre întâlnirea lui Drogba cu oficialii lui Inter Milano, adăugând că are în continuare nevoie de serviciile atacantului ivorian.
„Nu ştiu de nici o întâlnire a lui Drogba cu oficialii lui Inter. El are sprijinul meu în fiecare zi, accidentat sau nu. Sunt sigur că este sută la sută dedicat clubului, iar relaţia mea cu el este foarte bună“, a afirmat Scolari.
Tehnicianul brazilian a spus că atacantul ivorian este foarte fericit la formaţia britanică.
„Chelsea este una dintre cele mai bune echipe din lume şi ne oferă tot ce avem nevoie, pentru mine ca antrenor şi pentru jucători. Toţi fotbaliştii echipei sunt vedete pentru mine. Sunt la fel ca fiii mei, iar eu sunt tatăl lor“, a adăugat antrenorul brazilian.
El a precizat că Drogba a început ca rezervă în meciul din Liga Campionilor cu Bordeaux din cauza faptului că a lipsit aproximativ patru luni după o accidentare şi va evolua fără probleme după ce îi expiră suspendarea dictată de Federaţia Engleză de Fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS