24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo îşi caută echipă în ianuarie

Ronaldo îşi caută echipă în ianuarie

Atacantul brazilian Ronaldo îşi va relua antrenamentele săptămâna viitoare, după o perioadă de indisponibilitate de zece luni, din cauza unei accidentări la genunchi, şi speră să găsească un club profesionist în ianuarie 2009.
Fizioterapeutul jucătorului, Bruno Mazzioti, a dat asigurări că atacantul brazilian îşi va continua perioada de recuperare la clubul Flamengo şi a precizat că singura problema este referitoare la locul unde va juca anul viitor. „El va începe să se antreneze cu Flamengo săptămâna viitoare şi sperăm că va reveni în competiţie în ianuarie 2009, chiar dacă rămâne să găsească echipa la care va juca“, a spus Mazzioti.
Ronaldo, de 32 de ani, care a suferit o ruptură totală a tendonului rotulian la genunchiul stâng, în februarie 2008, este fără club de la finalul contractului cu AC Milan în această vară şi a respins recent o ofertă de la Siena, care i-a oferit 98.000 de euro pentru fiecare gol marcat într-un meci oficial.
El a reapărut pe teren la mijlocul lunii noiembrie, cu ocazia meciului împotriva sărăciei organizat de Naţiunile Unite la Fes, în Maroc, dar nu a rămas pe teren decât 22 de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS