8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii lui Cîrţu, greu de învins

Pandurii lui Cîrţu, greu de învins

Pandurii au remizat la Galaţi, 0-0, şi rămân neînvinşi în Liga I de şase etape, în ciuda problemelor de lot cu care s-au confruntat pe finalul turului. Cu Sorin Cîrţu din nou în tribună, suspendat, oltenii au început în forţă la Galaţi şi au fost aproape de deschiderea scorului în minutul 7 prin căpitanul Ilie Iordache, însă şutul acestuia din lovitură liberă a trecut puţin pe lângă poarta lui Kolev.
Oţelul a replicat prin Sălăgean, care a trimis imprecis din interiorul careului, iar formaţia Pandurii a fost periculoasă prin Ghindeanu (’17, ’20).
Echipa lui Grigoraş a forţat golul, care putea veni din piciorul lui Adrian Rusu, Stanca îndreptând stângăcia colegului său, ori de la Paraschiv, care a reluat cu capul alături de poarta gorjenilor. Iordache a continuat să hărţuiască apărarea gălăţenilor, dar a întârziat şutul preferând un dribling în plus într-o situaţie favorabilă (’33). Şi startul actului secund a fost favorabil oaspeţilor, Ghindeanu fiind aproape de un eurogol de la jumătatea terenului, Costin reuşind să respingă din faţa porţii goale.
Cu trecerea timpului, pandurii nu au mai contat în atac, cedând iniţiativa gazdelor, care şi-au trecut în cont câteva ocazii notabile prin Paraschiv, Viglianti şi Bourceanu, dar intervenţiile portarului Stanca au păstrat rezultatul.

Orac a suferit o contuzie

Daniel Orac, intrat în locul lui Nalaţi în minutul 68, nu a evoluat la Galaţi, oraşul său natal, decât şase minute, fiind accidentat de Cojoc. El a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde a fost diagnosticat cu contuzie la mâna dreaptă. Arbitrul Marius Avram nu a acordat nici măcar fault la intrarea de K1 a fotbalistului lui Grigoraş, centralul fiind tolerant cu jucătorii gazdelor în alte două situaţii. Sergiu Costin merita al doilea galben după ce l-a luat de gât pe Ghindeanu, iar Viglianti putea primi roşu după intrarea criminală la Murgan. Ce-i drept, şi Oţelul poate invoca un penalti neacordat la ţinerea lui Rusu în careu, la Tănasă. La final, antrenorul secund al pandurilor, Florin Bejinaru, a acuzat durităţile gazdelor, declarându-se însă mulţumit de rezultat. Delegaţia pandurilor a acordat primul ajutor unei familii implicate într-un accident auto la zece kilometri de Galaţi. Ajunşi primii la locul accidentului, gorjenii au oprit să scoată victimele dintr-un autoturism care s-a răsturnat după ce a fost lovit de un tir. Jucătorii şi echipa medicală au scos dintre fiarele maşinii un bărbat, o femeie şi un copil, acordându-le îngrijiri medicale până la sosirea ambulanţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS