14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportContra, titular în meciul cu Real Madrid

Contra, titular în meciul cu Real Madrid

Real Madrid a făcut un nou pas greşit în Primera Division, echipa antrenată de Bernd Schuster pierzând sâmbătă seară pe terenul formaţiei lui Cosmin Contra, Getafe, cu scorul de 3-1.
„Guriţă“ a jucat titular şi a fost la un pas să le dea gol „galacticilor“ în minutul 10, când i-a driblat pe Sneijder, Gago şi Sergio Ramos, dar a şutat puţin peste poartă, aducându-ne aminte de fabulosul gol marcat în poarta lui Bayern München, anul trecut. Fotbalistul român a rămas pe teren până în minutul 59, când a fost înlocuit de David Cortes.
Getafe a deschis scorul în minutul 2, prin Juan Albin şi l-a majorat la două minute după pauză, prin acelaşi Albin. Chiar dacă Real Madrid a redus diferenţa de pe tabelă în minutul 55 prin Javier Saviola, echipa care a mai reuşit să înscrie până la final a fost tot Getafe, graţie golului lui Uche din minutul 81, în urma unui contraatac.
Tot sâmbătă seară, Barcelona s-a impus categoric la Sevilla, cu scorul de 3-0. Golurile catalanilor au fost marcate de Eto’o (’20) şi Messi (’79, ’90).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS