5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliştii craioveni, învinşi de clujeni

Baschetbaliştii craioveni, învinşi de clujeni

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a pierdut, sâmbătă, disputa de pe teren propriu cu Universitatea Mobitelco Cluj, scor 83-66 (28-22, 15-19, 15-13, 25-12), într-un joc din cadrul rundei a zecea din Divizia A. Oltenii au dat o replică vicecampioanei din sezonul trecut, mai ales în primele trei sferturi, pentru că în ultima repriză ardelenii s-au distanţat decisiv. La finalul partidei, Paul Nicolae, antrenorul principal de la SCM-U, a vorbit despre evoluţia jucătorilor craioveni: „Este un rezultat scontat, având în vedere valoarea echipei clujene. Sunt mulţumit de evoluţia elevilor mei în primele trei sferturi. Am întâlnit o formaţie valoroasă, cu jucători experimentaţi, care anul trecut a jucat finala campionatului naţional. Noi suntem nou-promovaţi, nu cred că puteam emite pretenţii mai mari de la acest joc. În plus, în această săptămână, situaţia jucătorilor sârbi din lotul nostru a fost incertă. Stăteam în tensiune pentru că nu ştiam dacă le soseşte cartea verde şi dacă pot juca“.

Fetele au pierdut cu Satu Mare

Baschetbalistele de la SCM-CSSU Craiova au fost învinse în această etapă din Divizia A. Elevele soţilor Liviu şi Daniela Manea au fost depăşite, sâmbătă, pe teren propriu, de CSM Satu Mare, cu scorul de 74-54. „A fost cel mai slab meci al nostru, care vine după trei partide reuşite, în care am pierdut. Pe acesta ne propusesem să-l câştigăm. Era important pentru intrarea în play-off la finalul turului. Două dintre jucătoarele noastre, Cutaş şi Maltez, au intrat în teren nerefăcute după accidentări, iar asta s-a văzut“, a declarat antrenorul craiovean Liviu Manea.
La SCM-CSSU au evoluat: Cutaş (19 puncte), Gligă (5), Podrug (4), A. Ştefan (3), Pinter (7), Haas (10) şi Maltez (6). În etapa a zecea, formaţia olteană va juca în deplasare cu Sportul Studenţesc, însă până atunci va evolua în Cupa României, urmând să întâlnească miercuri, pe teren propriu, echipa BC Alexandria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS