17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Ferguson nu se gândeşte la retragere

Alex Ferguson nu se gândeşte la retragere

Managerul scoţian al formaţiei engleze Manchester United, Alex Ferguson, a declarat presei britanice că nu se gândeşte să se retragă din antrenorat în viitorul apropiat, ci va mai rămâne în funcţie câţiva ani. Sir Alex Ferguson este antrenor de peste 30 de ani şi a câştigat toate trofeele posibile pentru un tehnician al unei echipe europene de club. În ultimii 22 de ani, Ferguson a pregătit numai pe Manchester United, iar presa britanică a scris că tehnicianul se va retrage din activitate la finalul acestui sezon. Cu toate acestea, scoţianul, care are 66 de ani, a spus că nu şi-a făcut nici un plan în privinţa retragerii.
„De ce mi-aş face bagajele acum? Nici măcar nu mă mai gândesc la acest lucru, nu îl mai am în minte. Nu vreau să mă pun în situaţia în care să mă gândesc dacă mă voi retrage anul acesta sau anul viitor“, a precizat Ferguson.
Tehnicianul a menţionat că starea de sănătate ar putea avea un impact asupra viitorului său la formaţia de pe „Old Trafford“.
„Dacă sănătatea mea se deteriorează, se rezolvă problema pentru toată lumea. Aţi scăpa de mine! În al doilea rând, este vorba despre echipa mea. Dacă joacă bine, nu voi fi sub nici o presiune“, a precizat antrenorul scoţian.
Sir Alex Ferguson a intenţionat să se retragă din activitate la finalul sezonului 2001/2002, iar acum a adăugat că nu vrea să ia decizii pripite.
„Nu mă voi trezi într-o zi şi voi spune că s-a terminat. Cred însă că la finalul verii este cel mai bun timp să mă retrag“, a spus managerul lui Manchester United.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS