9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpectacol la Kuala Lumpur

Spectacol la Kuala Lumpur

Tenismenii Roger Federer, James Blake, John McEnroe şi Bjorn Borg s-au întâlnit la Kuala Lumpur pentru a oferi publicului ceea ce şi-a dorit: spectacol.
„Extraterestrul“ elveţian l-a învins pe americanul James Blake cu 7-6, în primul meci demonstrativ la Kuala Lumpur. Cronica meciului s-ar rezuma astfel: Blake a început partida în forţă, reuşind să conducă cu 3-1, dar Federer a revenit la 3-3 şi a dus setul în tie-break, reuşind într-un final să se desprindă decisiv. Elveţianul, numărul doi mondial, nu a dat nici un semn că ar avea probleme la spate, aşa cum s-a întâmplat la Turneul Campionilor.
„A fost fantastic. Am avut încredere în mine şi am jucat cât de cât bine, deci sunt fericit. James este un bun prieten al meu şi îmi place să joc cu el“, a spus Roger Federer. „Nu am putut să îl prind pe Federer de această dată. A jucat foarte bine, a demonstrat că este un campion“, a replicat Blake, care l-a eliminat pe Federer la Beijing.
În celălalt meci demonstrativ, John McEnroe a dispus de Bjorn Borg cu acelaşi scor, 7-6. Pentru cei doi foşti lideri mondiali, partida a fost o reîntoarcere în timp la momentele rivalităţii lor, cum a fost finala de la Wimbledon din 1980, când americanul l-a învins pe suedez, scor 1-6, 7-5, 6-3, 6-7, 8-6. În timpul partidei de la Kuala Lumpur, McEnroe a jucat pentru public, a făcut multe glume, ţipând la arbitrul de linie şi aruncând cu racheta. De cealaltă parte, Borg a demonstrat că nu şi-a pierdut forma, reuşind câteva „passing-uri“ senzaţionale. La finalul întâlnirii, McEnroe a recunoscut că Borg a fost întotdeauna un oponent bun: „El a fost marele meu rival şi ştiam că va fi greu“. În replică, Borg a afirmat că americanul a fost întotdeauna greu de învins: „Să joc cu John este întotdeauna special pentru mine. A fost o mare rivalitate între noi, şi când jucăm împreună îmi aduc aminte de nişte momente extraordinare“.
Viitoarele partide demonstrative vor începe astăzi, gazda spectacolului fiind Macau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS