16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo s-ar retrage

Ronaldo s-ar retrage

Sâcâit de accidentări şi de programul de refacere, atacantul brazilian ia în calcul posibilitatea de a-şi agăţa ghetele în cui.

Atacantul brazilian Ronaldo a dezvăluit că accidentările din ultima perioadă l-au făcut să se gândească şi la posibilitatea retragerii din fotbal. „Nu ştiu dacă voi continua să joc sau dacă mă voi retrage. Încă nu am luat o decizie“, a precizat „Fenomenul“. Ronaldo şi-a rupt un tendon al genunchiului stâng în timp ce evolua pentru AC Milan, în luna februarie a acestui an, revenind pe teren zilele trecute, când a jucat 22 de minute într-o partidă caritabilă care a avut loc în Maroc. Atacantul brazilian a precizat că se simte foarte obosit, dar nu din cauza meciului demonstrativ: „Sunt foarte obosit deoarece perioada de refacere a fost extrem de dură şi picioarele sunt foarte grele“.

S-a săturat de antrenamentele de refacere

Contractul lui Ronaldo cu AC Milan a expirat, iar de atunci a primit mai multe oferte. „Fenomenul“ a menţionat că încă nu s-a decis care va fi echipa la care va evolua în viitor, principalul său obiectiv fiind terminarea cu bine a perioadei de recuperare, după operaţia de pe 14 februarie.
„Nu mă grăbesc să decid ce voi face în viitor. Mi-ar plăcea să termin cât mai repede perioada de refacere, dar ştiţi cum merg aceste lucruri. Poţi să te recuperezi mâine sau poţi aştepta mai multe luni“, a completat fostul câştigător al „Balonului de Aur“.
Fostul jucător al lui AC Milan şi Inter se pregăteşte din august alături de gruparea Flamengo, în ţara sa natală, unde urmează un program de recuperare după accidentare.

A refuzat Siena

Ronaldo a refuzat deja o ofertă a clubului Siena, la care sunt legitimaţi românii Paul Codrea şi Cosmin Moţi. Agentul fotbalistului, Fabiano Farah, a precizat că Ronaldo a refuzat un contract conform căruia ar fi urmat să primească 127.000 de dolari pentru fiecare gol marcat într-un meci oficial.
„Nu e nici o şansă ca el să joace pentru Siena. Toate echipele vor să aibă un jucător ca Ronaldo în lot. Le mulţumim pentru interes, dar, cu tot respectul pe care-l avem pentru Siena, Ronaldo nu poate să joace pentru o echipă care luptă să se menţină în primul eşalon“, a spus Farah. De serviciile atacantului brazilian s-au mai interesat cluburi precum Manchester City, PSV Eindhoven sau PSG.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS