11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJucând pragmatic, Ştiinţa va câştiga cu Steaua

Jucând pragmatic, Ştiinţa va câştiga cu Steaua

Silvian Cristescu spune că oltenii ar trebui să sacrifice spectacolul în favoarea rezultatului, astfel încât steliştii să plece cu mâna goală din Bănie.

– În meciurile din acest tur de campionat, Universitatea n-a reuşit încă să învingă granzii Capitalei, Dinamo şi Rapid, iar acum dăm piept cu Steaua, echipă pe care n-am învins-o acasă din septembrie 2002…
– Dacă revedem meciurile cu Dinamo şi Rapid, ne dăm seama că Universitatea a fost echipa care a controlat cele două meciuri. În prima repriză din Ştefan cel Mare, de exemplu, Rednic ar fi trebuit să le arunce „câinilor roşii“ o minge, că ei nu prea au apucat s-o atingă pe cea oficială! Mai glumesc şi eu puţin, deşi adevărul este că Ştiinţa a făcut două meciuri bune împotriva celor două echipe din Bucureşti. Am avut multe ocazii de a marca, atât cu Dinamo – amintiţi-vă numai de cea irosită în ultimul minut de joc, cât şi cu giuleştenii. Au intervenit neşansa, ghinionul şi astfel, repet, deşi noi am fost mai buni, am luat doar un punct din aceste două meciuri.
– Vine la Craiova Steaua, antrenorul Dorinel Munteanu declarând că speră ca echipa sa să-şi revină tocmai pe „Ion Oblemenco“. Ce pronostic oferi pentru derbiul de vineri seară?
– 1 solist. Să sperăm că în meciul cu Steaua vom juca pragmatic şi vom câştiga. Să avem şi noi o ocazie, s-o fructificăm şi astfel să contabilizăm trei puncte. Cu alte cuvinte, să sacrificăm spectacolul pentru rezultat, asta e. Nu mă interesează ce a declarat Dorinel Munteanu. După meciul cu Dinamo, şi Valeriu Argăseală a spus că până la sfârşit Steaua bate tot. Scamatorii! Nu bat pe nimeni!
– Vineri avem nevoie şi de al 12-lea „titular“ al echipei, suporterii!
– Categoric. Cred că stadionul va fi full, iar fanii vor pregăti un spectacol de zile mari.
– În ciuda unor sincope, Universitatea a făcut până acum un tur deosebit, tânăra echipă olteană fiind considerată una dintre revelaţiile acestei ediţii de campionat. Jucăm în 2009 în cupele europene?
– Chiar merităm să jucăm în cupele europene!

M-am transferat de la „Dinamo II“ la Steaua!

– La un moment dat, prin 2002, ai cochetat şi tu cu echipa din Ghencea, te-ai transferat la Steaua… De ce ai insistat să pleci la ei?
– Nu m-am transferat de la Universitatea Craiova la Steaua, ci de la „Dinamo II“ la Steaua! Atunci nu mai exista Universitatea, echipa aia era „Dinamo II“. De fapt, eu am ajuns la Steaua plecând din Craiova dintr-un motiv familial. Soţia trebuia să fie în Capitală din cauza unei probleme de sănătate şi aşa am ajuns eu în Ghencea. A fost o perioadă scurtă, am jucat la Steaua doar vreo două partide…
– Anuarul fotbalului nu te menţionează sub culorile Stelei în vreun meci oficial din campionat.
– E foarte bine că nu apar la Steaua!
– O ultimă întrebare: eşti un fel de consilier al finanţatorului sau/şi portavoce a Ştiinţei sau doar agent imobiliar?
– Sunt suporter pe viaţă al Universităţii, iar în acest moment patron de agenţie imobiliară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII