10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGîngioveanu vrea să marcheze

Gîngioveanu vrea să marcheze

Titular ieri în naţionala de tineret, mijlocaşul Ştiinţei Cosmin Gîngioveanu a marcat unicul gol al României în amicalul cu Bulgaria, încheiat la egalitate, 1-1. Fotbalistul de 19 ani spune însă că a mai păstrat un gol şi pentru derbiul de mâine cu Steaua, în care, foarte probabil, va fi titular. „Mă simt în formă şi sper să marchez şi vineri. Am păstrat un gol şi pentru Steaua. Vineri va fi cu totul altceva. Vom avea publicul de partea noastră în număr mare, va fi o atmosferă incendiară şi vom da totul pe teren pentru a câştiga. Orice procedeu regulamentar este bun ca să înscrii, chiar dacă mi se întâmplă rar să marchez cu capul, cum am făcut-o astăzi (ieri – n.r.)“, a declarat Gîngioveanu după meciul de la tineret. Antrenorul Nicolo Napoli se gândeşte şi el la o victorie cu Steaua.
„Îmi doresc ca publicul să fie numeros, să ne încurajeze, iar noi să-l răsplătim cu o victorie. Va fi un meci între două echipe bune din acest campionat, locurile din clasament reflectă asta“, a spus italianul, prezent la Caracal, la meciul naţionalei mici.  
Şi managerul general al Universităţii, Ilie Balaci, crede că elevii lui Napoli se pot impune în faţa Stelei. „Steaua mi se pare o echipă de bătut. Vrem să terminăm cât mai sus acest tur, dar obiectivul nostru este să jucăm fotbal şi să umplem tribunele de pe «Oblemenco»“, a spus Balaci. Acesta a fost completat de patronul Adrian Mititelu: „N-am mai bătut Steaua de şase ani, pentru că de atunci Craiova a luat-o în jos după ce eu şi Săndoi am plecat de la echipă şi a venit acel Staicu. Steaua a crescut şi a progresat foarte mult, dar avem şanse mult mai mari decât în ultimele meciuri să o batem. Nu ştiu dacă este important că Steaua nu a mai câştigat de 11 jocuri. Ei s-ar putea să fie şi mai conectaţi pentru meciul cu noi. Jucăm mai frumos ca Steaua, dar nu înseamnă că suntem mai puternici“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS