10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGănănău, premiat de consiliul local

Gănănău, premiat de consiliul local

Boxerul gorjean Petrişor Gănănău, medaliat cu bronz la Campionatele Europene de la Liverpool, va fi premiat de Consiliul Local Târgu Jiu cu 5.000 de lei la propunerea primarului Florin Cârciumaru.
„Le-a tras o palmă zdravănă celor de la Federaţie, care nu l-au sprijinit. De unul singur a reuşit să obţină medalia de bronz şi este o mândrie a oraşului. O să propun în consiliul local premierea sportivului cu 5.000 de lei“, a spus Cârciumaru. Edilul-şef al oraşului Târgu Jiu a mai promis că va amenaja o sală de box într-o fostă centrală termică dezafectată.
„Eu nu mi-am făcut decât datoria şi cred că am scos un rezultat bun pentru mine, pentru ţară şi pentru club. E adevărat că am ajuns foarte greu acolo, doar eu ştiu cum m-am antrenat pentru acest campionat. E cea mai importantă medalie pe care am obţinut-o în cariera mea“, a afirmat Petrişor Gănănău. După această performanţă, boxerul legitimat la CS Pandurii Târgu Jiu a primit oferte de transfer de la Dinamo Bucureşti şi de la un club din străinătate, însă nu se gândeşte să plece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS