13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrombetta: Aşteptam mai mult de la jucători

Trombetta: Aşteptam mai mult de la jucători

Italianul Maurizio Trombetta, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat după meciul pierdut în faţa lui Girondins Bordeaux (1-2) că aştepta o evoluţie mai bună din partea jucătorilor săi. El a acuzat şi oboseala acumulată din cauza faptului că au jucat foarte multe meciuri în ultima perioadă.
„Am pierdut o partidă deosebit de importantă, am luat două goluri din două faze fixe, ceea ce mă îngrijorează. Sunt satisfăcut de dăruirea şi determinarea jucătorilor mei, de care au dat dovadă până în ultimul minut. Am aşteptat mai mult de la toţi, nu doar de la mijlocaşi, dar echipa a făcut tot ce putea. Jucăm foarte mult şi se mai întâmplă să şi greşeşti, nu e uşor să câştigi într-un altfel de ritm“, a spus Trombetta.
Deşi CFR ocupă ultimul loc în grupă, tehnicianul italian consideră că echipa sa păstrează şanse de calificare: „Mai sunt două partide, şase puncte în joc. Chiar dacă e vorba de Chelsea şi Roma, acestea sunt cele două echipe cu care am făcut puncte. Nimeni nu credea că vom face, dar orice se poate întâmpla“.
Referitor la adversar, italianul a menţionat: „Întreaga echipă a lui Bordeaux m-a impresionat, nu un singur fotbalist. În Liga Campionilor, indiferent despre ce echipe vorbim, sunt jucători deosebit de buni. Bordeaux e pe locul doi în Franţa, joacă de mult timp în Europa, aşa că nu se poate spune că sunt mai slabi sau mai buni decât Chelsea sau Roma. E o echipă bună, dar în această seară noi am jucat mai prost“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS