Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Sport

Aleea Ana Brânză, la Liceul Sportiv din Craiova

Sport - Daniela MITROI
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Joi, 06 Noiembrie 2008 - 19:42
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Chiar dacă este originară din Bucureşti, spadasina Ana Maria Brânză, proaspătă vicecampioană olimpică la Beijing, se consideră craioveancă prin adopţie. Ea a plecat de la o vârstă fragedă de acasă şi a venit la Craiova să facă scrimă. Antrenorul Dan Podeanu, colegele de la lot, dar şi colectivul Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu“ i-au rămas la inimă. Pentru a cinsti performanţa remarcabilă a fostei eleve, conducătorii de la Liceul Sportiv din Craiova au făcut un gest simbolic. Au numit aleea care duce spre sala de scrimă „Ana Maria Brânză“. Dovadă este o plăcuţă pusă…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Ultima ora