17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCostea, cel mai bun

Costea, cel mai bun

Autor al primului gol al victoriei de la Mediaş, atacantul Florin Costea a fost desemnat de suporteri cel mai bun jucător al Ştiinţei în confruntarea cu Gaz Metan. Decarul echipei oltene, ajuns la a patra reuşită în acest sezon, a mai pasat decisiv la golul trei şi a obţinut penaltiul din care Stoica a punctat pentru 4-1.
„Briliantul“ Craiovei a fost preferat de 53 la sută din fanii care au votat pe site-ul oficial al clubului, fiind urmat de Rose, autorul unei „duble“ (25%), şi Mihai Costea (4%). Acelaşi podium a rezultat şi din sondajul de pe craiovamaxima.ro, Florin Costea, cu 45 la sută din sufragii, fiind secondat de Joshua Rose (29%), M. Costea împărţind însă treapta a treia cu Prepeliţă, ambii cu şase la sută.
Suporterii au votat şi în privinţa parcursului Universităţii Craiova în Cupa României, dintre 842 de participanţi, până ieri după-amiază, 438 (52%) fiind de părere că alb-albaştrii pot câştiga trofeul. 166 (20%) cred că Ştiinţa se va opri în finală, 104 (12%) – în semifinale, 70 (8%) – în sferturi, iar 64 (8%) – în optimi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII