21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCîrţu, supărat pe arbitri

Cîrţu, supărat pe arbitri

Antrenorul pandurilor, Sorin Cîrţu, va fi suspendat după eliminarea din partida cu SC Vaslui, când a aruncat cu o sticlă spre arbitrul asistent Ionel Popa.

Eliminat în partida cu SC Vaslui, câştigată de Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 1-0, antrenorul Sorin Cîrţu, conştient că îl aşteaptă o suspendare, susţine că echipa sa a evoluat şi contra arbitrului Marius Avram.
„Sunt supărat. Ştiu că mă aşteaptă o suspendare. Îi felicit pe băieţi pentru victorie, pentru că nu au jucat numai împotriva unei echipe, ci împotriva mai multor factori. E bine că au trecut şi peste asta, s-au concentrat şi au luat trei puncte. Nu e posibil ca atunci când noi atacăm să oprească jocul, iar când ei atacă şi e jucătorul căzut să nu mai oprească decât atunci când mingea ajunge la Mingote. Noi suntem veniţi de la volei sau popice să nu ne prindem? S-a văzut maniera în care a arbitrat“, a declarat Cîrţu.
Şi arbitrul de rezervă, Istvan Kovacs, care a semnalizat centralului că tehnicianul oltenilor a aruncat o sticlă de apă spre asistentul Ionel Popa, a intrat în colimatorul lui „Sorinaccio“.
„Arbitrul de rezervă a venit lângă mine din prima secundă când m-am ridicat de pe bancă, deşi Hizo stătea de zece minute acolo. A stat lângă mine şi m-a ţinut numai în presiune. Când m-am enervat, am luat sticla şi am dat cu ea jos. Nu am dat cu intenţie spre arbitru. Sticla a zburat unde nu trebuia, eu am aruncat-o la întâmplare. Ştiu fotbal cu piciorul, nu să mânuiesc sticla. Kovacs a uitat când a prelungit opt minute meciul Craiova – Ceahlăul, ca să dea Ceahlăul gol în ultima etapă şi să se salveze. Acum face pe corectul şi îmi spune că am călcat linia. Parcă suntem la un joc de copii“, a mai spus Cîrţu.

Gorjenii vor puncte de la Iaşi

Pandurii Târgu Jiu, cu Sorin Cîrţu pe banca tehnică, a obţinut trei victorii din patru meciuri, şi cu 14 puncte acumulate şi-a consolidat locul 12 în clasament.
„Suntem acum la cota 14 şi suntem în grafic. E foarte bine. Cel puţin de când suntem împreună am făcut nouă puncte din patru meciuri. E bine pentru că avem o medie de două puncte şi jumătate. Să dea Dumnezeu să mai acumulăm. Prima ocazie e partida de la Iaşi“, a declarat Cîrţu.
De partea cealaltă, deşi a contabilizat şase jocuri consecutive fără victorie în Liga I pe banca echipei SC Vaslui, Viorel Hizo nu-şi simte postul ameninţat. „Postul unui antrenor e în pericol de când semnează un contract. Când preiei o echipă, îţi asumi şi responsabilitatea de a fi demis ori de câte ori cel care conduce ia o astfel de decizie. Sunt convins că domnul Porumboiu nu va cruţa pe nimeni după acest meci, pentru că dânsul bagă bani în echipă. Nu e nici o tragedie dacă voi fi demis“, a spus Hizo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII