5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDomenech rămâne selecţioner

Domenech rămâne selecţioner

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, a anunţat că selecţionerul naţionalei „Cocoşului galic“, Raymond Domenech, a fost menţinut în funcţie de Consiliul Federal, care a analizat miercuri bilanţul primelor trei meciuri din preliminariile CM 2010.
Soarta lui Domenech a fost discutată în Consiliul Federal pentru a doua oară în ultimele trei luni. Pe 3 iulie, tehnicianul a fost menţinut în funcţie, deşi echipa naţională a Franţei a fost eliminată de la Euro 2008 din faza grupelor. În primele trei meciuri din preliminariile CM 2010, Franţa a înregistrat o înfrângere (1-3 cu Austria), o victorie (2-1 cu Serbia) şi un rezultat de egalitate (2-2 cu România).
Domenech are 56 de ani, este fostul antrenor al echipei naţionale de tineret a Franţei şi a debutat pe banca primei reprezentative pe 18 august 2004, în meciul amical cu Bosnia, disputat la Paris şi încheiat la egalitate, scor 1-1. Bilanţul său în cei patru ani ca selecţioner însumează 59 de meciuri, înregistrând 33 de victorii, 18 egaluri şi opt înfrângeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS