10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii pentru panduri

Victorii pentru panduri

Cu Mingote, Popete, Rusu şi Iordache în unsprezecele de bază, echipa condusă de Sorin Cîrţu a câştigat clar, scor 4-0, amicalul disputat sâmbătă la Târgu Jiu cu gruparea de Liga a III-a, Energia Rovinari. Atacantul Cosmin Tilincă a fost în mare formă, reuşind să înscrie primele trei goluri ale pandurilor (’1, ’60, ’64), scorul final fiind stabilit de Păcurar (’90). Cîrţu a început jocul în formula: Mingote – Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso – Ghindeanu, Stângă, Păcurar, Iordache – Piţurcă, Tilincă. Energia, fără vedetele Adi Popescu şi Vintilescu (accidentaţi), a făcut faţă adversarului doar în prima parte a disputei. Pandurii şi-au trecut în cont şi o bară prin Ghindeanu.
Camerunezul Nicolas Alnoudji a debutat sub comanda lui Sorin Cîrţu, nu şi brazilianul Andre Astorga, aflat în probe la Pandurii. „Astorga a zis că nu poate să intre pentru că simte o durere la gambă şi nu am vrut să riscăm. Rămâne să-l vedem la meciurile următoare. Alnoudji e un jucător care se pregăteşte cu noi, depinde de el şi de atitudinea lui dacă va juca în continuare. Nu poţi trage concluzii după un meci. Partidele oficiale vor fi concludente. El şi Thiago o să meargă cu noi în Cupă, pentru că Mândrean, Vancea şi Rus rămân acasă să se pregătească“, a spus Sorin Cîrţu. Alnoudji va avea ocazia să-l convingă pe Cîrţu la meciul de Cupă, din deplasare, cu FCM Bacău, ca şi brazilianul Tremonti. Partida FCM Bacău – Pandurii, care se va disputa miercuri, îl va avea la centru pe Marius Bocăneală (Galaţi), iar ca arbitri asistenţi au fost delegaţi Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Mihai Artene (Vaslui).
Circa 200 de spectatori s-au strâns ieri la stadionul din Ţicleni pentru a vedea la lucru Pandurii, într-un amical cu divizionara D Petrolul. Conduşi de la margine de secundul Florin Bejinaru şi de preparatorul fizic Fane Cioacă, pandurii au câştigat cu scorul de 3-2, prin golurile marcate de Mohora, Raskovic şi Nalaţi. Gruparea din Liga I a aliniat un prim unsprezece cu trei juniori în componenţă: Stanca – Mândrean, Popa, Rada, Diaconu – Dedu, Nalaţi, Murgan, Tremonti – Mohora, Raskovic. Pe parcurs au mai intrat: Bălăeţ, Vulpe şi Geamantan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS