11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta închide poarta

FC Drobeta închide poarta

FCM Târgu Mureş – FC Drobeta
Stadion „Transil“
, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FCM Târgu Mureş:
Botoşer – C. Pop, Gongolea, Lupuţ, Turcu – Ragipovic, Antal, Stere, Şaim – Târnăvean, Vancea. Antrenor: Cosmin Bodea.
FC Drobeta: Hîrşu – Stroe, Amzucu, Ignat, Trofin – Moutinho, Mitici, Păun, Jenaru – Bârză, Fotescu. Antrenor: Iulian Mihăescu.
Vor arbitra: C. Buşi – B. Hârlab, C. Neagu.

După victoria din etapa trecută disputată la Motru, severinenii sunt optimişti înaintea partidei de la Târgu Mureş. FC Drobeta va întâlni astăzi o echipă care a obţinut în precedentele partide de acasă două rezultate foarte bune, 6-0 cu FCM Târgovişte şi 5-1 cu FC Bihor, instalându-se în fruntea clasamentului. Fără gol primit în ultimele două partide cu CFR Timişoara (0-0) şi Dacia Mioveni (2-0), elevii lui Iulian Mihăescu se pot apropia la un singur punct de echipa lui Cosmin Bodea, în cazul unui succes. „Sper ca victoria din etapa trecută să fie de bun augur şi să continuăm seria rezultatelor pozitive“, a afirmat antrenorul severinean Iulian Mihăescu.
De partea cealaltă, antrenorul gazdelor este conştient de importanţa jocului de astăzi: „Ne aşteaptă o perioadă extrem de dificilă cu partide pe teren propriu cu Drobeta şi Dinamo (în Cupă) şi o deplasare la Cluj. Obiectivul nostru este să tratăm fiecare meci la victorie şi să facem cât mai multe puncte. Avem parte de un campionat foarte echilibrat, în care două victorii consecutive te pot plasa pe locurile fruntaşe, în timp ce două înfrângeri consecutive te pot arunca în zona nisipurilor mişcătoare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS