17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportArtimon vrea invincibilitate

Artimon vrea invincibilitate

CSM Vâlcea – Liberty Oradea
Stadion „Municipal“
, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CSM Vâlcea:
Perianu – C. Dinu, Vişa, Kutlacik, Goge – I. Popa, Facundo, Gârlă, R. Dobre – Câju, Stromajer. Antrenor: Alin Artimon.
Liberty: Bălgrădean – Străuţ, Deaconescu, Cuciula, Tegzeş – Chiţ, Lipa, Rus, Sorian – Iacob, Bud. Antrenor: Hector Ortega.
Vor arbitra: I. Neagu – I. Borcan, S. Popescu.

CSM Vâlcea a obţinut sub comanda tehnicianului Alin Artimon o victorie în derbiul cu Universitatea Cluj-Napoca şi un rezultat de egalitate în deplasarea de la Internaţional Piteşti. Astăzi, gruparea din Zăvoi va juca alt meci foarte dificil, pe propriul teren, contra orădenilor de la Liberty. Oaspeţii au reuşit în runda precedentă să schimbe lidera seriei a II-a, după ce au trecut pe propriul teren cu 4-1 de Apulum Alba Iulia. Elevii lui Hector Ortega au pierdut o singură partidă în această ediţie de campionat şi au acumulat 15 puncte, cu unul mai puţin decât primele două clasate. La Liberty joacă şi un produs sută la sută al fotbalului vâlcean, Mihai Deaconescu, titular în aproape toate meciurile din acest tur de campionat.
De partea cealaltă, CSM Vâlcea a reuşit să revină pe linia de plutire, are acum zero în clasamentul „adevărului“ şi, în cazul unui succes, se poate apropia de cele două locuri care duc la final în primul eşalon. „Va fi un meci dificil, Liberty este una din formaţiile care ţintesc promovarea. Eu sunt mulţumit de modul în care se comportă elevii mei şi sunt convins că putem obţine un rezultat bun, o victorie“, a afirmat tehnicianul vâlcenilor, Alin Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS