17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBişniţă cu bilete la Constanţa

Bişniţă cu bilete la Constanţa

Pe piaţa neagră, un bilet la peluze pentru meciul România – Franţa costă 50 de lei, dublu faţă de preţul oficial. Bişniţarii care s-au instalat în preajma stadionului „Farul“ din Constanţa solicită, în schimbul unui bilet la tribuna I sau a II-a, 150 de lei, în timp ce preţul oficial al unui tichet în aceste zone ale arenei este 90 de lei. În cazul biletelor la peluze, costul de achiziţionare s-a dublat, de la 25 la 50 de lei.
Miercuri seară, la casele de bilete ale stadionului „Farul“ se mai găseau doar tichete la tribuna a II-a, celelalte epuizându-se în câteva ore. Federaţia Română de Fotbal a pus în vânzare 8.000 de bilete pentru meciul România – Franţa, care se va disputa mâine, pe stadionul „Farul“.
La partida de la Constanţa, ordinea va fi asigurată de aproximativ 500 de jandarmi. Vor fi efective de rezervă în măsură să intervină pentru a restabili ordinea, în cazul în care va fi necesar.
Suporterii francezi, aproximativ 250, vor sta la peluza I şi vor fi despărţiţi de cei români cu 50 de oameni în zona tampon. De asemenea, vor participa la acţiune aproximativ 100 de poliţişti.
În ziua meciului, circulaţia va fi restricţionată pe străzile Primăverii, Ion Andreescu şi Panait Cerna, între orele 17.00 şi 24.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS