14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii s-au decis greu

Suporterii s-au decis greu

După remiza albă de sâmbătă, misiunea suporterilor de a alege cel mai bun jucător al Ştiinţei în confruntarea cu FC Braşov a fost dificilă. Nici unul dintre alb-albaştri nu a ieşit prea mult în evidenţă, însă, în urma voturilor exprimate de fani pe site-ul clubului, Bornescu şi Stoica s-au clasat pe primul loc, ambii cu 17 procente. Pe podium s-au mai aflat Prepeliţă, cu 16 la sută din voturi, şi Costea (13%).
În ultima vreme, ex-piteşteanul a avut evoluţii constant bune, însă nu se gândeşte la o posibilă convocare la echipa naţională. „Nu am auzit că aş fi monitorizat de selecţioner. Eu caut să-mi fac datoria cât mai bine la fiecare meci. Cred că şi sâmbătă întreaga echipa a jucat bine, chiar dacă nu am câştigat“, a precizat Andrei Prepeliţă. În schimb, Florin Costea a rămas cu gândul la naţională după ce a făcut parte din lotul cu care Piţurcă a abordat debutul în preliminariile CM 2010.
Revenind la sondajul de pe fcuniversitatea.ro, suporterii i-au mai nominalizat la categoria cel mai bun jucător al Universităţii în meciul cu FC Braşov pe Wobay (9%), Baird (7%), Găman (6%), Barbu (4%), Rose (3%), Firţulescu, Dina, Dănănae (toţi cu 2%), Stoianof şi Mitchell (ambii cu 1%).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS