17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIvica Rimanic este realist

Ivica Rimanic este realist

Antrenorul Oltchimului îndeamnă la calm şi spune că este prea devreme pentru şampanie, campionatul fiind abia la început.

„Principalul“ Oltchimului, Ivica Rimanic, le-a felicitat pe elevele sale pentru succesul contra Rulmentului Braşov, dar consideră că este prea devreme pentru a sărbători cucerirea titlului naţional. Croatul a făcut şi o scurtă analiză a derbiului de duminică, declarându-se mulţumit de prestaţia campioanei.
„Sunt mândru că antrenez o astfel de echipă  în faţa unui astfel de public, cum este cel de la Râmnicu Vâlcea. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Este o victorie şi atât. Punct! Nu este timpul pentru şampanie, mai sunt încă 20 de etape dificile. Victoria contra Braşovului ne dă liniştea necesară pentru a ne pregăti pentru Liga Campionilor acolo unde fiecare partidă este o adevărată finală“, a spus antrenorul „galacticelor“.
„Am încercat să o blocăm pe Ionela Gâlcă. Am avut şi ceva probleme în centrul apărării, dar, în general, a fost bine. Am marcat şi goluri norocoase, iar Huţupan a fost la mare înălţime. Acesta este handbalul. Victoria noastră este meritată“, a completat Rimanic.

Luca şi Huţupan nu renunţă la naţională

Luminiţa Huţupan Dinu şi Steluţa Luca au decis să răspundă viitoarelor convocări ale echipei naţionale a României, după ce au avut noi discuţii cu selecţionerul Radu Voina.
„Nu mă voi retrage. Voi fi în teren la CE din Macedonia. Trebuie să demonstrăm că putem mai mult decât am arătat la JO din China şi să cucerim o medalie. Îmi era foarte greu să renunţ la naţională, mi-ar fi lipsit mult. Din ianuarie voi încerca să-mi îndeplinesc visul meu de a rămâne gravidă şi apoi voi renunţa definitiv la activitatea competiţională. Cred că nici domnul Roibu şi nici domnii Gaţu şi Voina nu vor avea ce să-mi reproşeze“, a spus Luminiţa Huţupan, cea mai bună jucătoare a derbiului de duminică.
„Voi reveni la naţională cu tot dragul. Îmi lipsea foarte mult. Am discutat cu domnul Voina şi i-am spus care este decizia mea. Am vorbit cu dânsul şi după meciul de la Baia Mare şi după cel de astăzi şi mi-a făcut o impresie foarte bună. Sunt sigură că vom colabora foarte bine“, a punctat Steluţa Luca.
Selecţionerul Radu Voina a fost prezent la derbiul din Sala „Traian“ şi crede că victoria vâlcencelor este meritată: „Ambele echipe au jucat bine, dar Oltchim a fost omogenă. Luminiţa Huţupan a fost aşa cum e de obicei, foarte bună în poartă. Am urmărit jucătoarele şi asta a fost bine, pentru că se apropie CM din Danemarca şi trebuie să anunţ un lot“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS