13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Mutu nu-i aşteaptă cu flori pe stelişti

Adi Mutu nu-i aşteaptă cu flori pe stelişti

Atacantul român a dezvăluit că, în meciul cu Steaua, vrea să-şi ia revanşa în faţa finanţatorului formaţiei din Ghencea, care l-a jignit prin declaraţiile sale.

Etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor va debuta astăzi, când sunt programate meciurile din cadrul Grupelor E, F, G şi H. Toate partidele vor începe la ora 21.45, cu excepţia întâlnirii dintre Zenit Sankt Petersburg şi Real Madrid, care este programată la ora 19.30.
În această seară va juca şi vicecampioana României, Steaua Bucureşti, care va întâlni echipa la care evoluează atacantul Adrian Mutu, AC Fiorentina, meciul urmând să se dispute pe arena „Artemio Franchi“ din Florenţa. Partida va fi condusă de arbitrul englez Michael Riley, care, potrivit presei britanice, are prestaţii oscilante în ciuda vastei sale experienţe.
Adrian Mutu susţine că în meciul cu Steaua are de luat o revanşă în faţa finanţatorului formaţiei din Ghencea, Gigi Becali, care a făcut, în ultima vreme, mai multe declaraţii jignitoare la adresa „Briliantului“.
„Aştept cu nerăbdare meciul cu Steaua pentru că trebuie să-mi iau revanşa în faţa lui Gigi Becali. Vreau să dau măcar un gol în poarta Stelei şi sunt sigur că Fiorentina va învinge“, a spus Mutu.

Lăcătuş îl vrea pe Rădoi în teren

În delegaţia Stelei, care a făcut deplasarea la Florenţa, a fost inclus şi căpitanul Mirel Rădoi, cu toate că acesta nu este recuperat complet după leziunea musculară pe care a suferit-o la coapsa stângă. Indisponibil este şi alt mijlocaş la închidere, Ovidiu Petre, care a rămas la Bucureşti. În aceste condiţii, tehnicianul roş-albaştrilor, Marius Lăcătuş, va apela, probabil, la cuplul de mijlocaşi centrali Lovin – Toja, deşi „Fiara“ încă speră că Rădoi va putea evolua în partida de pe „Artemio Franchi“.
„Sper ca Rădoi să îşi revină din punct de vedere medical şi, astfel, să trimit în teren o echipă cât mai aproape de cea ideală. Aş fi dorit să aliniez un unsprezece perfect, însă acest lucru nu este posibil. Oricum, ne-am propus să obţinem cât mai mult din partida de la Florenţa“, a spus Lăcătuş.

Prandelli nu îşi desconsideră adversarii

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, s-a ferit să facă declaraţii „războinice“ înaintea disputei cu Steaua, preferând să-şi lase jucătorii să „vorbească“ pe teren. Tehnicianul italian a spus că Steaua este o echipă competitivă, aşteptându-se la un meci echilibrat pe stadionul „Artemio Franchi“. „Fiorentina joacă în Liga Campionilor cu multă încredere şi respectă toate adversarele. Echipa din Bucureşti este, fără îndoială, foarte competitivă şi bine organizată, având mulţi jucători de valoare, dar, în partide cu un înalt nivel, cum sunt cele din Liga Campionilor, nu există favorite, pentru că toate formaţiile dau întotdeauna maximum“, a spus Prandelli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU