17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKlinsmann recunoaşte că a avut noroc

Klinsmann recunoaşte că a avut noroc

Tehnicianul lui Bayern München a spus că echipa sa a fost ocrotită de zeiţa Fortuna la cele două bare ale Stelei.

Jurgen Klinsmann, antrenorul lui Bayern München, s-a declarat încântat de faptul că echipa sa a debutat cu dreptul în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Tehnicianul formaţiei bavareze a admis că şi norocul a avut un rol important în disputa de pe Ghencea.
„Sunt mulţumit pentru aceste puncte şi pentru că am început cu bine în Liga Campionilor. Mi-aş fi dorit în prima repriză să mai marcăm o dată. Trebuia să o facem, am fi avut mai multă siguranţă în joc. Am avut noroc la cele două bare ale Stelei. Am fi putut marca mai repede, în minutul 6, prin Klose, iar dacă am fi reuşit, ar fi fost mai uşor pentru noi“, a spus Klinsmann. Referitor la golul anulat Stelei, pentru un presupus fault la portar, tehnicianul german a spus: „Nu am văzut încă faza, nu mi-am dat seama ce a fost, dar prima impresie e că portarul nostru a avut mâinile pe minge“.


„Le-am spus fotbaliştilor mei să joace simplu“

Antrenorul lui Bayern München a dezvăluit sfaturile pe care le-a dat elevilor săi înainte de jocul cu Steaua. Tehnicianul german a afirmat că le-a cerut fotbaliştilor săi să joace rapid, fără să facă „floricele“ inutile.
„Le-am spus fotbaliştilor mei să joace simplu, din una-două atingeri, în jumătatea adversă. Asta ne-a reuşit mai bine în prima parte. În a doua repriză am greşit puţin. Nu mi-a plăcut deloc, ne-am retras şi am permis adversarilor să vină peste noi, să aibă şanse. Şi noi am avut şansele noastre, dar până la urmă rezultatul este cel care contează. Retragerea noastră din partea a doua a avut legătură cu Steaua, ei au ieşit mai motivaţi după pauză, sunt nişte jucători tehnici. Am obţinut o victorie importantă. Contează foarte mult să porneşti cu o victorie, înseamnă că munca ta a dat roade“, a opinat Klinsmann.
Fostul selecţioner al Germaniei a mai spus că încearcă să le impună elevilor săi un stil de joc foarte rapid: „Noi muncim des la antrenamente, încerc să le impun jucătorilor un stil din una-două atingeri. Sper ca echipa să joace mai rapid pe viitor, dar asta depinde şi de adversar, de cât ne lasă să ne impunem stilul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS