27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii caută primul succes de acasă

Vâlcenii caută primul succes de acasă

După un rezultat de egalitate cu Arieşu Turda şi o înfrângere cu Jiul Petroşani, CS Municipal caută astăzi primul succes pe propriul teren. Elevii lui Nicola Ilievski vor primi vizita unei formaţii modeste, CS Câmpia Turzii, şi, teoretic, pornesc cu prima şansă la obţinerea celor trei puncte.
Va fi o nouă partidă în care oltenii sunt obligaţi să atace şi să încerce să desfacă blocul defensiv al oaspeţilor, care îşi vor încerca norocul doar pe contraatac.
Tehnicianul macedonean nu va face, probabil, prea multe schimbări în unsprezecele de start faţă de runda precedentă, în care vâlcenii au cedat cu 1-2 la Deva.
Totuşi, în poartă va intra, cu siguranţă, Alexandru Perianu. El îl va înlocui pe Adi Rusandu, care a greşit la ambele goluri ale ardelenilor. În atac, Ilievski va conta, foarte probabil, pe noua achiziţie, Jaka Stromajer, slovenul urmând să facă pereche cu Enache Câju. În ediţia trecută de campionat, vâlcenii au remizat, 0-0, la Câmpia Turzii, şi s-au impus clar, 3-0, pe propriul teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS