14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTest greu pentru severineni la Alba Iulia

Test greu pentru severineni la Alba Iulia

Jucătorii Drobetei care au făcut parte din lot şi sezonul trecut, cu siguranţă nu îşi aduc aminte cu plăcere de partida cu Unirea, de pe stadionul „Cetate“. În primăvară, s-a consemnat o înfrângere usturătoare pentru echipa antrenată atunci de Marian Bucurescu (scor 0-4), iar severinenii vor să-şi ia revanşa pentru campionatul trecut.
Primele patru etape disputate în actualul sezon au fost favorabile „alb-negrilor“, aceştia reuşind să se instaleze în fotoliul de lider. „Ne onorează locul ocupat în prezent. Suntem în grafic şi, cu toate că jocul echipei nu a atins încă parametrii maximi, rezultatele sunt cele la care ne aşteptam cu toţii“, a spus Marian Sarmeş, preşedintele Consiliului de Administraţie al Unirii Alba Iulia.
Referitor la jocul de astăzi, acesta a afirmat că „este extrem de dificil, dar trebuie să-l câştigăm, pentru a ne consolida prima poziţie şi pentru ca suporterii să revină lângă echipă“.
Antrenorul Aurel Şunda îşi pune mari speranţe în cei doi atacanţi, Andrei Zăgrean (22 de ani, patru goluri, toate în deplasare) şi Gicu Grozav (18 ani, două goluri), ambii proveniţi de la echipele de juniori ale clubului. Şunda nu poate cont pe Sg. Costea, care a fost diagnosticat cu enterocolită şi i s-a interzis să se antreneze timp de două zile.
În tabăra oaspeţilor, îngrijorarea persistă din cauza accidentărilor din meciul de Cupă, câştigat cu 2-1 împotriva Minerului Mehedinţi. Ivan este suspect de ruptură de menisc, Ciucu are întindere, iar Gheorghe, probleme la gleznă, ceea ce face ca Mihăescu să aibă dificultăţi în alcătuirea echipei.
„Nu am în lot rezerve şi titulari. Fiecare fotbalist are posibilitatea să-şi arate valoarea, fiindcă le voi da ocazia să joace“, a precizat tehnicianul lui FC Drobeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS