3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuel inegal la Reşiţa

Duel inegal la Reşiţa

Energia Pandurii Târgu Jiu are puţine atuuri în bătălia cu UCM Reşiţa, fiind greu de crezut că internaţionalii conduşi de Aihan Omer se vor împiedica acasă de elevii lui Toacsen.

Chiar dacă echipa sa a câştigat la un scor confortabil în prima etapă cu CSM Oradea, tehnicianul Sorin Toacsen ştie că astăzi, de la ora 11.00, la Reşiţa, prestaţia handbaliştilor săi trebuie să fie mai bună pentru a putea emite pretenţii. UCM Reşiţa, pregătită de selecţionerul Aihan Omer, vine după o surprinzătoare înfrângere la Bacău şi nu-şi permite încă un pas greşit în lupta pentru titlu. „Nu cred că Reşiţa va mai face mulţi paşi greşiţi în acest campionat dacă îşi doreşte să câştige titlul de campioană. Noi mergem să facem un meci bun la Reşiţa. Mergem să ne batem pentru punctele puse în joc, iar la final vom vedea dacă a fost de ajuns sau nu pentru a ne întoarce cu fruntea sus“, a afirmat Toacsen.
Deşi Reşiţa are mulţi componenţi la naţionala României, Toacsen crede într-o surpriză. „Nu ştiu dacă meciul de la Reşiţa este dezechilibrat. Uitaţi-vă la fotbal, la România şi Lituania, la salariile jucătorilor celor două naţionale şi veţi avea răspunsul. Pe teren se va vedea dacă jucătorii de la Reşiţa sunt mai buni sau mai slabi decât ai noştri. Un rezultat bun al nostru acolo ar fi o surpriză“, a spus Toacsen.

Omer are două victorii

Colaboratori la echipa naţională, Aihan Omer şi Sorin Toacsen se vor afla faţă în faţă, din postura de tehnicieni, pentru a treia oară în ultimii ani, primul reuşind să câştige de fiecare dată duelul antrenorilor.
„Ca antrenor nu l-am bătut niciodată pe Aihan Omer, dar ca jucător am făcut-o de foarte multe ori. Am ce învăţa de la Omer. Fiind coleg cu el la echipa naţională, îi cunosc metodele de lucru. Am copiat ceea ce cred că este bine pentru mine ca antrenor şi pentru lot“, a mărturisit Toacsen. Acesta nu crede că un eventual succes al pandurilor la Reşiţa ar deteriora relaţiile dintre el şi Omer.
„Nu cred că se va schimba ceva în relaţia mea cu Omer la naţională dacă Energia va învinge la Reşiţa. Interesele clubului nu trebuie amestecate cu cele ale echipei naţionale. Nu trebuie să existe bariere între staff-ul tehnic şi jucătorii care vor fi selecţionaţi la naţională. M-aş bucura dacă am reuşi să câştigăm la Reşiţa“, a încheiat Toacsen. Energia va deplasa la Reşiţa acelaşi lot cu care a abordat primul joc din acest campionat cu CSM Oradea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS