22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStroe crede în victoria Ştiinţei în Ştefan cel Mare

Stroe crede în victoria Ştiinţei în Ştefan cel Mare

Fostul mentor al Craiovei Maxima a afirmat că derbiul cu Dinamo este deschis oricărui rezultat, dar Universitatea ar putea să obţină toate cele trei puncte.

– Ce pronostic oferiţi la meciul Dinamo – Universitatea?
– Este un derbi deschis oricărui rezultat. La felul în care joacă acum Ştiinţa, nu m-aş mira ca din Ştefan cel Mare oltenii să vină cu toate cele trei puncte. Nu ştiu ce atmosferă este la Dinamo, dar fac această afirmaţie bazându-mă pe jocul Craiovei din acest început de campionat. Repet, Universitatea are şanse mari să fie victorioasă în Ştefan cel Mare.
– Aţi fost la meciurile Craiovei, vă plac puştii Ştiinţei?
– Foarte mult.
– Putem compara actuala perioadă de schimbare a generaţiei cu cea din timpul când eraţi mentorul Craiovei Maxima, iar Teaşcă antrenor?
– Acum este o schimbare oarecum forţată de acea interdicţie a FIFA, dar se pare că este benefică. În caz contrar, cine ştie ce jucători ar fi fost iarăşi transferaţi şi nu ştim dacă ar fi fost mai buni decât acest tineret. Pe vremea noastră, lucrurile erau cu totul altfel. A fost o situaţie diferită faţă de acum.

Arbitrii străini la meciul cu Dinamo se justifică

– Adică?
– Jucătorii de atunci, cu sau fără Teaşcă, ar fi fost promovaţi la echipa mare. Dau câteva exemple, cum ar fi un Geolgău, un Ţicleanu, un Irimescu şi ceilalţi. Ar fi fost, repet, promovaţi la Ştiinţa, dar nu a fost situaţia Craiovei de acum.
– Finanţatorul Universităţii a solicitat ca meciul cu Dinamo să fie arbitrat de o brigadă străină, dar a fost refuzat…
– Îl înţeleg şi îi dau dreptate lui Adrian Mititelu că a cerut străini. Este o cerere justificată. La noi, nu numai arbitrii suferă influenţe exterioare, ci şi noi, oamenii obişnuiţi, ca să spun aşa, putem fi bănuiţi de parţialitate în cazul în care greşim.
– Bine, bine, dar în Ştefan cel Mare cam întotdeauna s-au întâmplat fel de fel de „minuni“!
– Nu întotdeauna, dar cu precădere!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII