17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa a început meciul cu Dinamo

Ştiinţa a început meciul cu Dinamo

Oficialii celor două echipe îşi fac calculele pentru partida de sâmbătă, ambele tabere sperând că vor obţine cele trei puncte puse în joc.

După un început bun de campionat, cel mai bun din ultimele 15 sezoane, Universitatea vrea să meargă pe aceeaşi linie, iar suporterii aşteaptă o victorie în Groapă. Meciul din etapa viitoare este aşteptat cu interes deosebit, iar alb-albaştrii promit că vor lupta pentru a-şi face fanii fericiţi. „Vine meciul cu Dinamo. Avem o săptămână la dispoziţie pentru a pregăti această partidă, care este foarte importantă şi în care vrem să obţinem un rezultat bun“, a spus Andrei Prepeliţă, unul dintre remarcaţii ultimelor meciuri la Universitatea.
Acesta a fost completat de finanţatorul Adrian Mititelu, care este convins că juveţii vor face un meci istoric în „Ştefan cel Mare“. „Îi simt pe jucători montaţi, nu mai e nevoie să le spună cineva cât de important e jocul ăsta şi cât de mult înseamnă pentru olteni. Va fi un meci greu, Dinamo are cei mai buni jucători în prezent, dar vrem să obţinem cel puţin un punct, pentru că ştiu că sunt sute de mii de oameni care aşteaptă un rezultat pozitiv“, a spus Mititelu, liniştit după ce a aflat că Baird va putea juca etapa viitoare.
Universitatea poate profita de deranjul din tabăra adversă, înfrângerea din Giuleşti rănindu-i pe „câini“. „Nu am dormit deloc azi-noapte, am analizat toate prestaţiile jucătorilor. Mai bine scoteam mai mulţi bani din buzunar şi plecam fericiţi din Giuleşti. Dacă nu munceşti şi nu alergi, nu obţii rezultate. Urmează un meci greu cu Universitatea Craiova, trebuie să ne mobilizăm repede, pentru că avem nevoie de victorie“, a declarat Vasile Turcu, unul dintre acţionarii clubului Dinamo.

Săgeţi către CCA

Adrian Mititelu vrea să-şi ia toate măsurile pentru ca Universitatea să se poată bate de la egal la egal cu Dinamo. Patronul craiovenilor a anunţat că va solicita CCA aducerea de urgenţă a unei brigăzi străine. „Sperăm să avem parte de un meci corect din partea arbitrilor. Vreau să fac o cerere la CCA şi la preşedintele FRF pentru a primi o brigadă străină, pentru că vreau să jucăm 11 la 11, nu mai vreau să joc ca la ultimul meci. Nu vreau să mai fie erori de arbitraj“, şi-a justificat Mititelu intenţia.
Dorinţa acestuia are mici şanse să se îndeplinească, dacă analizăm declaraţia şefului CCA, vâlceanul Gheorghe Constantin. „Nu se pune problema să delegăm arbitri străini la Dinamo – Craiova. Am spus şi la începutul campionatului că nu agreăm această idee. Oricum, e prea scurt timpul pentru a realiza un astfel de demers“, a spus „Costică-Vâlcea“.
Răspunsul şefului arbitrilor l-a înfuriat pe Mititelu, care a ripostat: „Ne cam priveşte de sus! Ce înseamnă că nu agreează?! Cine este el să spună că agreează sau nu aducerea arbitrilor străini? Nu înţeleg de ce se opune acestei măsuri. Are cumva vreo obligaţie pentru cineva ca meciul să fie arbitrat în vreun mod anume? Dacă oficialii de la FRF sunt corecţi, o să-i conving să desemneze o brigadă străină la meciul cu Dinamo“.

Bicfalvi nu vine la Craiova

Ştirea conform căreia stelistul Eric Bicfalvi va ajunge în Bănie a fost infirmată ieri de patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, care a negociat transferul lui Andrei Ionescu în Ghencea. „Bicfalvi ne-a fost propus de Steaua, însă am refuzat fără să stau pe gânduri. Ce să facem cu Bicfalvi? Avem fotbalişti mai talentaţi care se bat să joace la prima echipă“, a declarat Mititelu, care a luat 500.000 de euro pe Ionescu şi deţine coproprietatea asupra jucătorului legitimat la Steaua.
Ricardo Pedriel Suarez şi Andrei Ionescu, ultimele achiziţii ale clubului militar, au efectuat ieri vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Bucureşti, aceştia dând autografe fanilor. Andrei Ionescu speră să prindă echipa Stelei în cel mai scurt timp, însă îi va fi foarte greu, în condiţiile în care lotul formaţiei antrenate de Marius Lăcătuş numără 33 de jucători. Chiar dacă va prinde echipa, este puţin probabil ca Ionescu să joace contra Universităţii. Surse din cadrul grupării bucureştene susţin că Andrei Ionescu va avea stipulată în contractul cu Steaua o clauză prin care Gigi Becali va plăti Universităţii 100.000 de euro dacă jucătorul este folosit la meciurile directe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII