11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa mizează pe sprijinul suporterilor

Ştiinţa mizează pe sprijinul suporterilor

Pentru prima oară în acest sezon, Dorel Stoica şi compania vor avea publicul de partea lor şi acest lucru poate fi un atu pentru elevii lui Napoli în disputa de sâmbătă cu Oţelul. O partidă care se anunţă foarte dificilă, ţinând cont de forma arătată de gălăţeni în acest debut de sezon. Ştiinţa este însă şi ea pe val, după remiza de pe terenul campioanei CFR Cluj, şi, ajutată şi de suporteri, poate trece peste această confruntare.
Pentru finanţatorul grupării oltene, meciul cu Oţelul Galaţi este cel mai greu de până acum, şansele de victorie fiind împărţite în mod egal. „Va fi cel mai greu joc dintre toate cele pe care le-am disputat până acum, pentru că întâlnim o echipă cu fotbalişti buni, foarte bine organizată. Meciul cu Oţelul este chiar mai dificil şi decât cel din etapa viitoare, cu Dinamo. Trebuie să fim foarte atenţi la acest joc. Şansele la victorie sunt de 50-50 la sută“, a afirmat Adrian Mititelu pentru craiovamaxima.ro.
Alb-albaştrii se aşteaptă ca suporterii să ia cu asalt arena din Parcul „Romanescu“ şi să-i conducă spre victorie. „La cum joacă Universitatea, consider că fanii vor dori să vină în număr cât mai mare la stadion. Băieţii au arătat un fotbal de calitate, iar suporterii cred că sunt dornici să-i vadă pe viu la lucru, după atâta timp în care partidele s-au disputat fără spectatori. Deci cred că stadionul va fi arhiplin sâmbătă“, a spus managerul tehnic al Ştiinţei, Ovidiu Stîngă.
Acesta consideră partida Universitatea – Oţelul un derbi al campionatului. „Va fi un derbi datorită prestaţiilor celor două formaţii în acest început de sezon. Este îmbucurător că derbiurile campionatului s-au mutat în provincie. Lumea se săturase de Steaua – Dinamo, acum au apărut şi vor apărea şi alte partide importante. Craiova – Oţelul este un meci cap de afiş, pentru că ambele echipe, deşi nu au făcut transferuri de marcă, n-au adus străini mulţi ca alte formaţii, au mers pe continuitate, pe jucători români, pe care i-au promovat. Şi asta este foarte important pentru fotbalul românesc“, a mai spus Stîngă pe site-ul oficial la clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII