8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a refăcut Stoianof

S-a refăcut Stoianof

Aflat în stare de suspendare la primele două etape ale Ligii I, atacantul Ştiinţei, Ovidiu Stoianof, nu intră în vederile lui Nicolo Napoli nici pentru partida de mâine cu Farul Constanţa. „Bulgarul“ mai are nevoie de o săptămână pentru a recupera din punct de vedere fizic perioada în care a fost accidentat. „Stoianof este în prezent recuperat sută la sută după acea accidentare. Totuşi, va putea reintra în calcule abia pentru meciul cu CFR Cluj, de peste două etape. Trebuie să mai urmeze câţiva paşi pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică“, a precizat medicul Universităţii Craiova, Claudiu Stamatescu.
Până la confruntarea cu echipa campioană, atacantul de 23 de ani le va ţine pumnii colegilor săi la partida cu Farul, fiind convins că Stoica şi compania vor trece de constănţeni. „Eu voi juca probabil la Cluj, cu campionii. Aşa că mă gândesc deja la acel meci. Până atunci însă, batem Farul, alt rezultat nu intră în discuţie. Constănţenii au o echipă de mijlocul clasamentului, aşa că nu avem cum să nu obţinem cele trei puncte“, a afirmat Ovidiu Stoianof, care este a patra opţiune a lui Napoli pentru postul de atacant, după ce Mihai Costea a fost împrumutat la CSM Vâlcea, Baird, Florin Costea şi Dina fiind principalii jucători din compartimentul ofensiv.
Şi suporterii Ştiinţei sunt optimişti, majoritatea considerând că favoriţii lor se vor impune în faţa Farului. În sondajul lansat pe site-ul oficial al clubului, 88 la sută dintre participanţi mizează pe victoria oltenilor, în timp ce şapte la sută cred că meciul se va încheia la egalitate. Pe craiovamaxima.ro, până ieri după-amiază votaseră 255 de fani, 198 dintre ei (77%) mergând pe un succes al Universităţii, iar 35 (14%) pe o remiză, restul de 22 (9%) pariind pe constănţeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU