8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli şi Porto, interesate de Golanski

Napoli şi Porto, interesate de Golanski

Într-o declaraţie acordată presei italiene, impresarul Jaroslaw Kolakowski, care îl reprezintă pe stelistul Pawel Golanski, a dezvăluit că fundaşul polonez este dorit de Napoli, FC Porto şi altă grupare portugheză, al cărei nume a refuzat să-l dezvăluie. „Tot ce pot să spun e că Golanski e un jucător interesant, iar Napoli este o destinaţie interesantă. Dacă Steaua i-ar da drumul? Dacă o ofertă este bună pentru club şi pentru jucător, de ce nu? Mai este o propunere de la Porto şi una de la alt club portughez, dar nu pot spune mai multe“, a afirmat Kolakowski.
Pawel Golanski joacă la Steaua pe postul de fundaş dreapta, are 26 de ani şi a fost transferat la formaţia roş-albastră de la Korona Kielce. El a participat cu naţionala Poloniei, în vara acestui an, la Campionatul European desfăşurat în Austria şi Elveţia.
Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, susţine însă că pentru Pawel Golanski nu a venit nici o ofertă concretă. „Nu există nici o ofertă clară pentru Golanski. Oricum, nu ne putem dispensa de el, mai ales că vine şi dubla cu Galatasaray. Agentul lui nu ne-a comunicat că ar avea oferte pentru el“, a spus Argăseală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS