12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho îi pune piedică lui Rădoi

Mourinho îi pune piedică lui Rădoi

Tehnicianul lusitan al lui Inter Milano susţine că achiziţionarea internaţionalului român nu se impune, deoarece are destui fotbalişti în lot ce pot acoperi posturile pe care evoluează jucătorul Stelei.

Dacă ar fi să ne luăm după Gigi Becali, Mirel Rădoi se va transfera săptămâna viitoare la Internazionale Milano. Conform finanţatorului grupării din Ghencea, internaţionalul român va fi urmărit pentru ultima dată de trimişii lui Inter vineri, la meciul Stelei cu Politehnica Iaşi, urmând să fie împrumutat pentru un an la campioana Italiei în schimbul a două milioane de euro. În cazul în care prestaţiile lui Rădoi vor fi pe placul staff-ului tehnic al lui Inter, gruparea italiană îl va putea achiziţiona definitiv după ce va mai plăti 13 milioane de euro.

Mourinho: Nu avem motive să-l luăm pe Rădoi

Socotelile lui Gigi Becali nu sunt aceleaşi cu ale tehnicianului lusitan al lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, care susţine că achiziţionarea lui Mirel Rădoi nu se impune. Mourinho susţine că are destui fotbalişti în lot ce pot acoperi posturile pe care evoluează internaţionalul român. „Trebuie să ne gândim bine dacă îl luăm pe Rădoi. Situaţia noastră este cea a unei echipe în care cinci jucători vor fi excluşi de pe lista de Liga Campionilor. Dacă decidem să cumpărăm un fundaş, deoarece în prezent mulţi dintre cei pe care îi avem sunt accidentaţi, vom avea şase jucători excluşi de pe listă. Din acest motiv trebuie să ne gândim bine şi în linişte. Chivu şi Cordoba vor fi disponibili pentru al doilea meci al campionatului şi pentru prima etapă din Liga Campionilor. Dacă totul va merge aşa, nu văd motivul pentru a interveni pe piaţa transferurilor“, a declarat Jose Mourinho.

Zenga: Rădoi poate juca la orice echipă

Tehnicianul echipei Catania, Walter Zenga, care a antrenat o perioadă şi pe Steaua, a spus că ar fi încântat dacă Mirel Rădoi va ajunge la formaţia la care a evoluat timp de 14 ani, Internazionale Milano, considerând că internaţionalul român poate juca la orice club din lume. „Pe Rădoi am vrut şi eu să îl iau la Catania. Este un jucător care poate evolua la orice club din lume. Pentru mine este cel mai bun fotbalist pe care l-am antrenat în viaţa mea. M-aş bucura dacă va ajunge la o formaţie ca Inter Milano. Este echipa la care am jucat 14 ani şi pentru Mirel este foarte bine să ajungă în Italia. Rădoi este un profesionist 100% şi un om deosebit în vestiar“, a spus Walter Zenga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII